6ο Dan στο Kickboxing από την Παγκόσμια Ομοσπονδία για τον Μελέτη Κούρσο

Στις 15 Ιανουαρίου του 2012 στην Αθήνα πραγματοποιήθηκαν προαγωγικές εξετάσεις για DAN από την Παγκόσμια Ομοσπονδία «WORLD PROFI KICKBOXING ASSOCIATION».
Μετά από μία πολύχρονη σειρά επιτυχών διακρίσεων του Μελέτη Κούρσου, ως αθλητής και προπονητής στο χώρο του KickBoxing, μια νέα πολύ σημαντική διάκριση ήρθε να προστεθεί στο δυναμικό του.
Με απόλυτη επιτυχία πέρασε της προαγωγικές εξετάσεις του βαθμού 6ο Dan με εξεταστές  από το εξωτερικό και πενταμελής επιτροπή διορισμένη από την Ομοσπονδία.   Οι εξετάσεις έχουν θεσπιστεί με την πρόθεση να πιστοποιηθεί ότι ο υποψήφιος προπονητής του KickBoxing είναι άρτια καταρτισμένος, ώστε να διδάξει σε πρακτικό και θεωρητικό επίπεδο το πιο μαχητικό άθλημα σε όρθια μάχη σε όλο τον κόσμο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο υψηλός βαθμός του 6ου DAN δεν ήρθε τυχαία αφού η επιτυχημένη ενασχόληση του με το συγκεκριμένο άθλημα αρχικά σαν αθλητής και ύστερα σαν προπονητής ξεκίνησε από το 1990.
Το πτυχίο του απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας και ελπίζουμε με το πέρασμα του χρόνου να φτάσει ακόμα πιο ψηλά στην ιεραρχία των βαθμών αφού είναι ο τρίτος κατά σειρά στην παγκόσμια κατάταξη Έλληνας προπονητής που κατέχει το βαθμό του 6ου DAN.
 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button