1η Συνεδρίαση του νέου ΔΣ της ΝΕΜ

Την Τετάρτη 19 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση και οι Αρχαιρεσίες της Νεανικής Εστίας Μεγαρίδος.

Ακολουθεί δελτίο τύπου:

Η Γενική Συνέλευση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία & το Δ.Σ. επανδρώθηκε με νέα μέλη, που έδειξαν μεγάλη διάθεση να προσφέρουν σε όλους τους τομείς, ενισχύοντας τα ήδη υπάρχοντα καθώς αυτό ήταν και το βασικό ζητούμενο.
Με μεγάλη ανακούφιση κάποια παλιά, ιστορικά μέλη, όπως ο επί σειρά ετών αντιπρόεδρος Χρήστος Μουστάκας, είδαν νέους ανθρώπους, από ολόκληρη την γκάμα των επαγγελμάτων της πόλης μας, να προθυμοποιούνται να συνεισφέρουν και αυτοί στο δύσκολο έργο της διαχείρισης της ομάδας.
Έτσι, πραγματοποιήθηκε μια «αλλαγή σκυτάλης» και σε πολύ θερμό και ενωτικό κλίμα οι Χρ. Μουστάκας, Στ. Φρυγανάς, Ν. Χαλόφτης έδωσαν τη θέση τους στον γνωστό εκδότη και επιχειρηματία Άγγ. Βασίλαινα, στον τραπεζικό υπάλληλο Τάσο Παπουτσόγλου στον επιχειρηματία Θωμά Μπούρη και στον αγρότη Χρήστο Λάγιο.
Κοινό σημείο όλων των ανωτέρω είναι ότι είναι γονείς αθλητών μας και παρακολουθούν την ομάδα μας επί χρόνια σε όλες τις εκδηλώσεις της. Προσθήκες με ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία στο νέο Δ.Σ. ο Αντιδήμαρχος και παλιό μέλος Σπ. Κορώσης και ο διακεκριμένος οδοντίατρος και διαχρονικός φίλος του μπάσκετ Γ. Μέξιας, που παρά το γεγονός ότι κατοικεί μόνιμα στο εξωτερικό ερχόταν συχνά και ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας.
Σημειωτέον ότι και οι τρεις αποχωρήσαντες τόνισαν ότι θα βρίσκονται κοντά στην ομάδα, όπου αυτή τους χρειαστεί. Παραμένουν στις επάλξεις σταθεροί ο εμβληματικός, επί 20ετία πλέον πρόεδρος Θ. Ζάλης, ο πρώην πρόεδρος του Μέγαρα Φ.Σ. και φαρμακοποιός Θ. Μήτσος, ο εργολάβος και ψυχή της φετινής ομάδας Ι. Κουτσουβάνος, ο ιδιωτικός υπάλληλος Αλ. Παπασπύρος, ο ασφαλιστικός σύμβουλος και επίσης παλιός πρόεδρος του Μέγαρα Φ.Σ. Σπ. Κουντεμάνης και τέλος ο επιχειρηματίας και βετεράνος αθλητής Ι. Δομπρογιάννης, που με την γνωστή «αυλή» του έδωσε στην αντρική μια αύρα ανόδου.
Ομόφωνα η Γενική Συνέλευση παρέτεινε την εξουσιοδότηση και για τα επόμενα 2 χρόνια ως προς την διαχείριση όλων των αγωνιστικών θεμάτων στον GM & Head coach της ομάδας Γ. Μάνταλο.
Τελευταία αναφορά εσκεμμένα στο «στολίδι» του Δ.Σ., στη μοναδική κυρία του, τη Δανάη Κουρμπέτη, που μαζί με τον σύζυγό της Ι. Βασιλείου εκτός από την ανεκτίμητη προσφορά της δίνει και μια τάση ευγένειας & εκλεπτυσμού, που τόσο πολύ έχουμε ανάγκη.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button