3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Trial από τη ΛΕΜΜ στα Πευκάκια

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Μεγάρων (ΛΕΜΜ) διοργανώνει τον 3ο αγώνα Πανελλήνιου Πρωταθλήματος TRIAL 2017, την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στο Άλσος Θεόγνιδος στα Πευκάκια.

Ειδικός Κανονισμός

Το Αθλητικό Σωματείο ΛΕ. Μ. Μ. διοργανώνει τον 3ο αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος TRIAL 2017 την Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 στα Μέγαρα στο Δημοτικό άλσος «Πευκάκια».
Ο αγώνας θα διεξαχθεί συμφώνα με τον αθλητικό νόμο 2725/99,τον γενικό κανονισμό αγώνων TRIAL της Α.ΜΟΤ.Ο.Ε και τον παρόντα ειδικό κανονισμό.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΓΩΝΑ-ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Πρόεδρος: Δροσίου Ιωάννης
Μέλη: Τάσος Δέδες – Χρήστος Τουμπανιάρης
Πρόεδρος Αγωνοδικών. ΑΜΟΤΟΕ
Αγωνοδίκες: Γιώργος Τρίπος – Δρένης Παναγιώτης
Αλυτάρχης: Προίσκος Γιώργος.
Γραμματεία: Σταματάκης Ιωάννης.
Τεχνικός έφορος : Χατζής Χρήστος.
Ιατρός αγώνα : Θ. Α.
Έκδοση αποτελεσμάτων : ΛΕ. Μ. Μ.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο άλσος Πευκάκια στην είσοδο της πόλης των Μεγάρων έναντι του σταθμού του ΚΤΕΛ Αττικής, θα υπάρχει ανάλογη σήμανση από τις δύο εισόδους της εθνικής.

Το κάπνισμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ σε όλα τα σημεία του αγώνα (Paddocks, Park Ferme, Ειδικές κτλ). Μη συμμόρφωση με το παραπάνω επιφέρει ποινή αποκλεισμού για τους αθλητές.

Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 2 Km (επί 3 κύκλους). Οι ειδικές διαδρομές είναι 6 (επί 3 φορές).

Η διάρκεια του αγώνα είναι 3 ώρες.

Η προάφιξη στο τέλος επιτρέπεται.

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές είναι αυτές που προβλέπονται από τον γενικό κανονισμό TRIAL.

Οι μοτοσυκλέτες πρέπει να φέρουν μαύρους αριθμούς συμμετοχής σε λευκό φόντο στην μάσκα.

Θα δοθούν έπαθλα: Κύπελλο στον 1ο, 2ο, 3ο κάθε κατηγορίας και μετάλλια στον 4ο, 5ο, 6ο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Έναρξη δηλώσεων συμμετοχής: Δευτέρα 23/10/17

Λήξη δηλώσεων συμμετοχής: Παρασκευή 27/10/2017

Έλεγχος εξακρίβωσης: Κυριακή 29/10/2017 9 π.μ-10 π.μ.

Τεχνικός έλεγχος: Κυριακή 29/10/2017 9 π.μ-10 π.μ.

Εκκίνηση: Κυριακή 29/10/2017 10:30 π.μ.

Δημοσίευση αποτελεσμάτων: Κυριακή 29/10/2017 2:00 μ.μ.

Απονομή: Κυριακή 29/10/2017 2:30 μ.μ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι αθλητές που επιθυμούν να συμμετάσχουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Αθλητικό Σωματείο στο οποίο είναι εγγεγραμμένοι για την δήλωση συμμετοχής τους. Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να αποσταλούν μέχρι το Παρασκευή 27/10/2017 Η δήλωση Συμμετοχής θα γίνεται ηλεκτρονικά και μόνο από τις λέσχες στο e-amotoe.gr. Το παράβολο συμμετοχής για όλες τις κατηγορίες ορίζεται στα 50 ευρώ ,εκτός της κατηγορίας Junior το οποίο ορίζεται στα 5 ευρώ. Καμία συμμετοχή δεν γίνεται δεκτή την ημέρα του αγώνα.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. (Φόντα Συμμετοχής-Αριθμοί)

Οι κατηγορίες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν οι αθλητές είναι οι παρακάτω:

Κατηγορία Α: Από 18 ετών και χωρίς περιορισμό στον κυβισμό της μοτοσυκλέτας. Λευκό φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 1) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ= Το δυσκολότερο για τα ελληνικά επίπεδα Σήμανση ΕΔ= Κόκκινο βέλος.

Κατηγορία Β: Από 18 ετών και χωρίς περιορισμό στον κυβισμό της μοτοσυκλέτας. Λευκό φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 2) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ= Μέτριες σε τεχνική δυσκολίες. Σήμανση ΕΔ= Πράσινο βέλος

Κατηγορία Junior: Από 12 έως 17 ετών και κυβισμό από 50 έως 125 κυβικά. Λευκό φόντο – Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν με το ψηφίο 3) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ= Το ευκολότερο δυνατόν Σήμανση ΕΔ= Κίτρινο βέλος

Κατηγορία HOBBY :(Κατηγορία που δεν βαθμολογείται ούτε προσμετρά σε Πρωτάθλημα):Από 50 ετών και χωρίς περιορισμό στον κυβισμό της μοτοσυκλέτας καθώς και οι πρωτοεμφανιζόμενοι αρχάριοι στο Trial Λευκό φόντο-Μαύροι αριθμοί (οι αριθμοί αρχίζουν από το ψηφίο 4) Επίπεδο δυσκολίας ΕΔ= Το ευκολότερο δυνατόν Σήμανση ΕΔ= Κίτρινο βέλος

ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΣΚΕΥΩΝ-ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ

Ο ανεφοδιασμός επιτρέπεται μόνο στο χώρο επισκευών – ανεφοδιασμού με τον κινητήρα σβηστό διαφορετικά υπάρχει ποινή αποκλεισμού. Ο ανεφοδιασμός πρέπει να γίνεται με μπιτόνια καυσίμων και παρουσία πυροσβεστήρα μη τήρηση επιφέρει ποινή αποκλεισμού. Η εξωτερική βοήθεια ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ (εκτός του χώρου επισκευών – ανεφοδιασμού) σε περίπτωση βλάβης στη διαδρομή, η επισκευή μπορεί να γίνει μόνο από τον αναβάτη με τα εργαλεία που διαθέτει.

Τελετή απονομής επάθλων

Η τελετή απονομής θα γίνει στο χώρο του αγώνα.

ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ – ΕΦΕΣΕΙΣ

Οι ενστάσεις και οι εφέσεις υποβάλλονται εγγράφως στον Αλυτάρχη, τον Βοηθό του ή στον Γραμματέα του αγώνα προσωπικά από τον ίδιο τον αθλητή. Κάθε ένσταση πρέπει να αναφέρεται σε ένα μόνο θέμα. Το κόστος ένστασης είναι ίσο με το παράβολο συμμετοχής, ενώ το κόστος έφεσης είναι διπλάσιο του παραβόλου συμμετοχής. Οι ενστάσεις υποβάλλονται:

1.Για αντικανονική συμμετοχή αθλητή το λιγότερο 30’ λεπτά μετά το πέρας εξακρίβωσης. 2.Κατά των αποτελεσμάτων εντός 30’ λεπτών μετά την δημοσίευση των.

3.Για τεχνικούς λόγους εντός 30’ λεπτών μετά τον τερματισμό και του τελευταίου αθλητή.

Για πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα : Γιώργος Προίσκος 6944707082.

Γενικές Πληροφορίες

Πρόσβαση: Από τη έξοδο 3 της Ολυμπίας Οδού και μετά με κατεύθυνση προς την πόλη των Μεγάρων. Και από την έξοδο 4 της Ολυμπίας Οδού και συνεχίζοντας προς τα φανάρια κάνουμε δεξιά.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button