25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της φωτογραφίας από το Studio Μωραΐτης

Έπειτα από 25 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας, στο χώρο της φωτογραφίας, το Studio Μωραΐτης, πραγματοποίησε εγκαίνια στο νέο και πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα (δίπλα από το παλιό), στην οδό 28ης Οκτωβρίου, 139. Παλιοί, νέοι κι εν δυνάμει πελάτες, αλλά και πολλοί φίλοι και συγγενείς, τίμησαν με την παρουσία τους τον ιδιοκτήτη και την οικογένειά του δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα.

Το Studio Μωραΐτης εναρμονίζεται συνεχώς με τα νέα δεδομένα που επιτάσσει η τεχνολογία στο χώρο της φωτογραφίας, προσφέροντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε όλους τους πελάτες, οι οποίοι δείχνουν έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους αυτά τα χρόνια. Φωτογραφίσεις γάμων, βαπτίσεων, ψηφιακά albums, κάλυψη εκδηλώσεων, σχολικές φωτογραφίσεις, είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που παρέχει.

Γιορτάζοντας τα 25 χρόνια, το Studio Μωραΐτης, προσφέρει 25% έκπτωση (έως 25/06), σε όλα τα είδη (εκτός από κάλυψη εκδηλώσεων) κι ο πελάτης αυτόματα κι εντελώς δωρεάν μπαίνει στην κλήρωση για πλούσια δώρα, καταληκτική ημερομηνία της οποίας είναι η 25η Ιουνίου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button