1ο Φεστιβάλ νέων στα Μέγαρα

Ο Δήμος Μεγαρέων, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεών του διοργανώνει πολυθεματικό Φεστιβάλ Νεολαίας, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013 στο χώρο του πάρκινγκ σταθμού ΟΣΕ Μεγάρων.
 
Το φεστιβάλ αποτελείται από σειρά δράσεων με σκοπό να προσφέρουν διασκέδαση στους ίδιους τους συμμετέχοντες, να αναδείξουν τα ταλέντα τους, την δημιουργικότητά τους και φυσικά την ευκαιρία όσοι προσέλθουν να περάσουν ένα απίθανα όμορφο σαββατιάτικο βράδυ. Θα παίξουν μουσική 8 ροκ μουσικά σχήματα, 2 τοπικά και 6 φιλοξενούμενα. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιούνται επιδείξεις ποδηλάτου BMX και σκέητμπορντ. Ο ήχος θα εμπλουτιστεί από μπάντες δρόμου (street bands) με χρήση κρουστών από μέταλλο (βαρέλια) και ξύλωνεργαστήρι κρουστών.
 
Το θέαμα θα θα συμπληρωθεί από ζογκλέρ, σόου φωτιάς (fire show) και δημιουργίες γκράφιτι.
 
Το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού θα εκμεταλλευτεί τα ψηλά δέντρα του σταθμού και θα διοργανώσει δράσεις  δεντροαναρρίχησης όπου επίσης με τη βοήθεια ειδικών θα μπορούν να αναρριχηθούν και η μη μυημένοι στο σπορ.
 
Ο Δήμος Μεγάρων προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να έλθουν και να περάσουν ένα ξεχωριστό απόγευμα και βράδυ του Σαββάτου με πρωτότυπες και αξέχαστες δράσεις.
 
Ο Δήμος ευχαριστεί όλες τις ομάδες των νέων που θα συμμετάσχουν καθώς και τον Σύλλογο Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Μεγάρων μέλη του οποίου προσέφεραν χορηγίες για την πραγματοποίηση του φεστιβάλ
 
 
Ο Αντιδήμαρχος
 
Κλεάνθης Βαρελάς

Παρόμοια άρθρα

Back to top button