1η Αγροτική – Εμπορική Έκθεση Κινέτας

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 εγκαινιάσθηκε η 1η Αγροτική και Εμπορική Έκθεση Κινέττας. Εκθέτες από την Κινέττα και τα Μέγαρα φιλοξενήθηκαν στα 33 περίπτερα του Δήμου Μεγάρων διέθεσαν τα προϊόντα και πρόβαλαν τις υπηρεσίες τους.

 

Τα εγκαίνια τελέσθηκαν από τον δήμαρχο Μεγάρων κ. Μαρινάκη, τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Δαλάκα, τον πρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Δρένη και τον αντιπρόεδρο της ΔΗΚΕΔΗΜΕ κ. Πιλίλη. Παρίσταντο οι αντιδήμαρχοι κ. Βαρελάς, κ. Παπαλευθέρης, κ. Ζάλης, ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Μπερδελής, ο επικεφαλής του συνδυασμού « Ένωση Πολιτών» κ. Σταμούλης, ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» κ. Δέσκος οι Δ. Σύμβουλοι κ.Σακελλαρίου,κ. Παφτούνος, κ. Στρατούρης, κ. Γ. Μιχάλαρος, τα μέλη του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας, πρόεδροι των συλλόγων της Κινέττας.
 

Ο χώρος που επιλέχθηκε ήταν ιδανικός καθώς είχε πεζοδρομηθεί ο δρόμος από τον Μπούσουλα έως τον ΚΑΒΟ και έτσι ο κόσμος επισκέφθηκε τα περίπτερα κάνοντας συγχρόνως και τον περίπατό του δίπλα στη θάλασσα. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους παραγωγούς και τα προϊόντα τους, και οι εκθέτες να απευθυνθούν σε ένα νέο αγοραστικό κοινό.
 

Καθολική επιθυμία και προτροπή ήταν να ξεκινήσει η Υπαίθρια Αγορά της Κινέττας ούτως ώστε οι παραγωγοί να εκθέτουν τα προϊόντα τους σε εβδομαδιαία βάση.
 

Για την επιτυχία του εγχειρήματος αυτού εργάστηκαν πολλοί και από τον Δήμο Μεγάρων και από την Ομοσπονδία Συλλόγων Κινέττας.
 

Η εταιρεία SSC ανέλαβε δωρεάν την φύλαξη του εκθεσιακού χώρου και το Σ.Ε.Δ. προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες του.
 

Στην τελετή των εγκαινίων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Δαλάκας αφού ευχαρίστησε όσους βοήθησαν σε αυτή τη διοργάνωση τόνισε πως η έκθεση αυτή είναι μόνο η αρχή των δράσεων που η Ομοσπονδία έχει δρομολογήσει για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και την αναβάθμιση της Κινέττας. Ο δήμαρχος κ. Μαρινάκης εξέφρασε την βεβαιότητα πως αυτή η έκθεση θα καθιερωθεί και θα επεκταθεί την επόμενη χρονιά. Ο κ. Πιλίλης μιλώντας για περισσότερο οργανωτικά θέματα ως εκπρόσωπος της ΔΗΚΕΔΗΜΕ διαβεβαίωσε πως παραλείψεις της φετινής πρώτης έκθεσης θα αξιολογηθούν και θα γίνει προσπάθεια η επόμενη έκθεση να είναι πληρέστερη και αρτιότερα οργανωμένη.
 

Μετά το τέλος λειτουργίας της πρώτης ημέρας της έκθεσης ακολούθησε beach party που οργάνωσε η Ομοσπονδία και ήταν χορηγία των καταστημάτων Loybier, Raft, ΚΑΒΟΣ, BLOOM.

Ο  Γραμματέας                                                       Ο  Πρόεδρος

Ευάγ.  Κοκολογιαννάκης                                   Ευάγ.  Δαλάκα

Παρόμοια άρθρα

Back to top button