1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α στο 5ο «Kim&Liu»

Για 5η συνεχή φορά συμμετείχε ο Όμιλος Φίλων Αθλητισμού και φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων στο αγωνιστικό φεστιβάλ  Ταεκβοντό kim & liu «Ευ αγωνίζεσθαι» που διοργάνωσε η Ένωση Ταεκβοντό νοτίου Ελλάδας και τελούσε υπό την αιγίδα  της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ταεκβοντό, της  Ελληνικής  Ομοσπονδίας  Ταεκβοντό και της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας.  Το τουρνουά διεξήχθη  13-15/5/016 στο Ολυμπιακό κέντρο  άνω Λιοσίων στις   και συμμετείχαν  1500  αθλητές και αθλήτριες  από την νότιο Ελλάδα.

 

Για τον Ο.Φ.Α.Φ.Α Μεγάρων αγωνίστηκαν   ο αθλητής  Παπαελευθερίου Στυλιανός  στην κατηγορία   έγχρωμες ζώνες έως 23 kg (η κατηγορία είχε  47 αθλητές)  και κατέκτησε το Χρυσό μετάλλιο και ο αθλητής  Μουστάκας Ιωάννης  στην κατηγορία  έγχρωμες ζώνες έως 37 kg  ( η κατηγορία είχε 31 αθλητές) και κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο. Τους αθλητές κοουτσάρισε ο προπονητής του συλλόγου  Κωνσταντίνος Δελλιδης master 6o dan.

 

Οι επιτυχίες των αθλητών του Ομίλου Φίλων Αθλητισμού και Φυσικής Ανάπτυξης Μεγάρων αποδεικνύουν για μια ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής και στα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button