Συγχαρητήρια του Δημάρχου στα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του 2ου ΓΕΛ Μεγάρων

Στο πρώτο δεκαήμερο του μηνός Μαΐου 2016 τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας των μαθητών του 2ου Γενικού Λυκείου Μεγάρων παρουσίασαν την θεατρική παράσταση του Κώστα Ακριβού,  “Με ωτοστόπ για την Ιθάκη”, στην φιλόξενη αίθουσα του Στρατουδάκειου Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Μεγαρέων.

 

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

« Βρέθηκα κι εγώ ως θεατής στην τελευταία παράσταση του  έργου «Με ωτο στοπ για την Ιθάκη» και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από  το θέαμα.

 

Εξαιρετική καλλιτεχνική δημιουργία από τους συντελεστές της παράστασης τον Κώστα Ακριβό, την Ευγενία Κραββαρίτη, τη Χριστιάνα Ροζάκη και την Αφροδίτη Σάλτα.

 

Μία παράσταση με πολύ χορό κι εξαιρετική δουλειά με  τις χορογραφίες της Ολυμπίας Μπεναρδή, τραγούδι και άφθονα κωμικά στοιχεία κι εξαιρετική απόδοση των ρόλων τους από όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Θεατρικής Ομάδας του 2ου Γενικού Λυκείου των Μεγάρων.

 

Αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ όλους μαζί κι έναν – έναν και μία –  μία ξεχωριστά τους μαθητές και μαθήτριες για τη λαμπρή απόδοσή τους, τον Διευθυντή του Σχολείου και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν την προσπάθεια,  που φανερώνει περίτρανα ότι η νεολαία μας συμμετέχει ενεργά κι  έχει αγκαλιάσει με αγάπη κι ενδιαφέρον την καλλιτεχνική δημιουργία κι έχει ανεβάσει  πολύ το επίπεδο στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button