1-0 ο Βύζας τον Πανελευσινιακό στον μεταξύ τους φιλικό αγώνα

Πραγματοποιώντας μια καλή εμφάνιση στο α’ ημίχρονο, ο Βύζας Μεγάρων επικράτησε σε φιλικό ματς του Πανελευσινιακού με 1-0. Οι κιτρινόμαυροι που είχαν τις ευκαιρίες στο α’ μέρος έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησαν προϋποθέσεις και για περισσότερα τέρματα.

Χαρακτηριστικότερη ήταν εκείνη του 30ου λεπτού όταν ο Σαχόλι έχασε πέναλτι (απέκρουσε ο Χατζηγιαννάκης) και στην επαναφορά ο ποδοσφαιριστής του Βύζα, με σουτ, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 41′ ο Σαχόλι πήρε το αίμα του πίσω αφού «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά από πάσα του Καραγιάννη και έκανε το 1-0. Στην επανάληψη ο Πανελευσινιακός ανέβασε την απόδοσή του και είχε κάποιες ευκαρίες για να σκοράρει όμως δεν τα κατάφερε.

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Δημήτρης Καλύκας) Χαλκιδης (70′ Σκλιας), Κωνσταντινίδης (85′ Λύγδας), Μύρκος, Μανωλιάς (75′ Μουσκάι), Φυσσαράκης, Φλέγγας (85′ Πεκίνι), Κωνσταντίνου, Σαχόλι (80′ Κακούσιος), Καραγιάννης (55′ Ντούνης), Μπουντόπουλος (75′ Ζέρβας), Στρατηδάκης (65′ Τουρέ).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Χατζηγιαννάκης, Μουστάκης, Αρναουτογλου, Λάμπρου, Συριόπουλος, Μαρής, Μπούσης, Μίσκου, Μακρυγιαννδης, Κατίδης, Κρητικός.
Γεμιστός, Σαββουιδάκης, Μακρίδης, Πορφυρόπουλος, Καψής, Ζαφείρης, Μιχαήλος, Νικολάκης, Κακοσίμος.

πηγή

Παρόμοια άρθρα

Back to top button