Ζεστή βραδιά στο κάλεσμα αγάπης και στήριξης του Συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων [βίντεο]

Τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στον χώρο του Le Mirage στην παραλία Βαρέας Μεγάρων, πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων. Μια εκδήλωση εξωστρέφειας του Συλλόγου, ένα κάλεσμα αγάπης και στήριξης στο έργο του και ταυτόχρονα σε όλους τους ωφελούμενους που χρειάζονται τη δική μας έγνοια και στήριξη, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Αποτέλεσε όμως και αφορμή για χορό, τραγούδι σκορπώντας χαμόγελα και χαρά στα πρόσωπα των ωφελούμενων του Συλλόγου.

Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου μίλησε για τις διαρκώς, και λόγω συγκυριών, αυξανόμενες οικονομικές ανάγκες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας, το οποίο καθημερινώς λειτουργεί με πλήρες επιστημονικό και διοικητικό προσωπικό, προς όφελος παιδιών που χρήζουν αυξημένης προσοχής και φροντίδας. Κυβερνητικοί παράγοντες και φορείς καθώς και ο Δήμος Μεγαρέων δια εκπροσώπου, έδωσαν την υπόσχεση να ενσκήψουν στο πρόβλημα προωθώντας τα αιτήματα στους αρμόδιους με σκοπό την εξεύρεση περαιτέρω πόρων και στήριξης του έργου του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και καλλιτέχνες όπως η Μπέσσυ Αργυράκη, η Νάντια Καραγιάννη και ο Κώστας Βενετσάνος που ερμήνευσαν τραγούδια γνωστών συνθετών. Επίσης, μεταξύ άλλων, οι Σπύρος Μπιμπίλας, Κώστας Πρέκας, η υψίφωνος Δέσποινα Τσολάκη αλλά και ο συμπολίτης μας ηθοποιός, Πέτρος Ξεκούκης.

Ο Σύλλογος με τη σειρά του ανακοίνωσε πως ευχαριστεί θερμά όσους στήριξαν την εκδήλωση, αναφέροντας χαρακτηριστικά «μπορεί φέτος να μην καταφέραμε να γεμίσει η αίθουσα λόγω πολλών εκδηλώσεων αλλά σίγουρα γέμισε η καρδιά μας από την αγάπη σας».

Επίσης, απέστειλε το παρακάτω ευχαριστήριο έγγραφο εν είδει δελτίου τύπου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button