Υαλοπετάσματα στο ύψος του Λουτρόπυργου ζητάει ο Γρ. Σταμούλης

Την τοποθέτηση υαλοπετασμάτων σε τμήμα της Ολυμπίας Οδού στο ύψος του Λουτρόπυργου, ζητάει με επιστολή του από τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Κων/νο Καραμανλή, ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης. Διαβάστε την επιστολή εδώ.

Δελτίο τύπου Αντιπροέδρου της Βουλής και Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Αθανάσιου Μπούρα:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Δυτικής Αττικής Θανάσης Μπούρας με αφορμή τη με αρ. Πρωτ. 262/22-05-2020 επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη κατέθεσε αναφορά στον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών. Στην εν λόγω επιστολή, η οποία επισυνάπτεται, γίνεται λόγος για την ανάγκη τοποθέτησης υαλοπετασμάτων κατά μήκος της Ολύμπιας Οδού στο ύψος του οικισμού «Λουτρόπυργος»  του Δήμου Μεγαρέων.

Ο κ. Μπούρας βρίσκεται στο πλευρό των κατοίκων της Δυτικής Αττικής και παρεμβαίνει με τα μέσα που διαθέτει, όποτε είναι αναγκαίο, προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής τους.

Δελτίο τύπου του Βουλευτή Δυτικής Αττικής, Γιώργου Κώτσηρα:

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώτσηρας, ύστερα από επιστολή του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Σταμούλη κατέθεσε σήμερα Κοινοβουλευτική Αναφορά, προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για την τοποθέτηση υαλοπετασμάτων επί της Ολυμπίας Οδού, στο ύψος του οικισμού Λουτρόπυργος του Δήμου Μεγαρέων.

Ο Βουλευτής δήλωσε: «Βρίσκομαι σταθερά και αδιάλειπτα δίπλα στην κοινωνία της Δυτικής Αττικής, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε κάθε ζήτημα που προκύπτει, ώστε να βελτιωθεί η ζωή και η καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button