Βύζας Μεγάρων – Λαμπερή Ελευσίνας 4-0

Άνετη επικράτηση για τους κιτρινόμαυρους απέναντι στον ουραγό της βαθμολογίας σε ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα και φάσεις για τους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Βύζα ήταν ορεξάτοι και είχαν την κατοχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Ο Βύζας άνοιξε το σκορ με τον Καλέμι στο 15ο λεπτό μετά από πάσα του Κλωνάρη. Στη συνέχεια ο Τοπτίδης πέτυχε 2 τέρματα (41′ και 43′) μετά από εξαιρετικές πάσες του Κλωνάρη το οποίο ήταν το σκορ του ημιχρόνου (3-0).

Στην επανάληψη έπεσε ελαφρώς ο ρυθμός με τον Μονέ να προσπαθεί να πετύχει ένα τέρμα, ενώ στο 91′ ο Τοπτίδης ύστερα από σέντρα από τα δεξιά του Μουσκάι πέτυχε το 4-0.

Βύζας Μεγάρων (προπονητής Κυριάκος Μίχας): Ξενάκης, Μουσκάι, Χάρμπαλης, Φλέγκας, Φυσαράκης, Νάκας (84′ Δρυμούσης), Καλέμι (57΄Κοντούλης), Μπουλγουρίδης, Παπαδάκης (76′ Φρυγανάς), Κλωνάρης (51′ Στρατιδάκης), Τοπτίδης.

Λαμπερή Ελευσίνας (προπονητής Γιάννης Παναγιώτου): Χριστοφής, Βλαχόπουλος, Λυμπέρης, Δρούγγος Δ, Δρούγγος Μ, Τσατίδης, Καλαμάνης (54΄Παλαχάρ), Μπόνος, Σιδηρόπουλος, Μπέκος (81′ Τζάνος), Χιόνδης.

Βύζας Λαμπερή
Ο Τοπτίδης εκτελεί για το 2-0

Παρόμοια άρθρα

Back to top button