Βύζας Μεγάρων – Παναρκαδικός 1-1, με τον Βύζα να ζητά τρία πέναλτι

Ισόπαλος 1-1 αναδείχτηκε ο Βύζας με αντίπαλο τον Παναρκαδικό στα Μέγαρα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο καλύτερος Βύζας «φωνάζει» για τρεις περιπτώσεις πέναλτι.

 

Ο Βύζας προηγήθηκε με ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κλωνάρη στο 24ο λεπτό, σε ένα πρώτο ημίχρονο με λίγες φάσεις και δυνατές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου, ενώ στο 44' ο Παιδάκης είχε μία καλή ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

 

βγήκε με επιθετικές τάσεις στα πρώτα λεπτά με τον Σαλαπάτα να απειλεί όμως ο Βύζας κατάφερε να ισορροπήσει και πάλι την κατάσταση και να διαχειριστεί το υπέρ του προβάδισμα με ψάχνοντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι κάθετες πάσες του Παιδάκη στην πλάτη της άμυνας των φιλοξενούμενων είχαν αποδέκτη τον Μεϊμαρίδη, ο οποίος δύο φορές ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή, με τον διαιτητή να μην δείχνει κάποια παράβαση. Ο Βύζας ζήτησε και τρίτο πέναλτι όταν τράβηγμα στον Κλωνάρη πριν προλάβει να σουτάρει, ανέτρεψε τον παίκτη του Βύζα.

 

Ο Παναρκαδικός τελικά κατάφερε να ισοφαρίσει στο 81' με τον Σαλαπάτα με κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής. Στα υπόλοιπα λεπτά, ο Βύζας είχε την κατοχή χάνοντας μερικές καλές ευκαιρίες από σέντρες και αντεπιθέσεις, αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

 

Πολλά τα παράπονα από τον Βύζα προς τον διαιτητή της συνάντησης, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης, παίκτες των δύο ομάδων διαπληκτίστηκαν.

 

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι το στήσιμο της ομάδας ήταν τέτοιο, που δεν φαινόταν η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Ίσως ήρθε η στιγμή ο Βύζας να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση. Αν τον αφήσουν…

 

""

Παρόμοια άρθρα

Back to top button