Βύζας Μεγάρων – Παναργειακός 1-1

Σημαντικό βαθμό απέσπασε ο Βύζας από τον πρωτοπόρο Παναργειακό στο στάδιο Μεγάρων, καθώς ισοφάρισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων το γκολ των φιλοξενούμενων από το 4ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα με τον Κατσικοκέρη, ενώ φέρει ευθύνη και ο τερματοφύλακας του Βύζα, Διαμάντης.

Στη συνέχεια η ομάδα του Άργους οπισθοχώρησε ώστε να κρατήσει το μηδέν παθητικό, με τον Βύζα να αυξάνει σταδιακά την πίεση στα καρέ του Καρακούτση, χάνοντας μία ευκαιρία με τον Σελμανάι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βύζας ήταν πιο αποφασισμένος να απειλήσει, έχοντας κάποιες καλές φάσεις με τους Σελμανάι, Στρατάκη και Σιδέρη, ενώ σε δύο περιπτώσεις, ο Παναργειακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του, χωρίς όμως να έχει διάθεση για ένα ακόμα γκολ που θα του εξασφάλιζε τη νίκη.

Στο 87', ο διαιτητής απέβαλλε τον προπονητή Τίμο Καβακά για διαμαρτυρία για χέρι μέσα στην περιοχή από τον Χατζημελετιάδη, με τον διαιτητή να είναι κοντά στη φάση.

Παράπονα από τον έναν επόπτη είχε ο Βύζας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Βύζα και την αποβολή του Βασίλη Στασινόπουλου για διαμαρτυρία στο 90'.

Η πίεση των παικτών του Βύζα, τελικά μετουσιώθηκε σε γκολ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Βλάχου μέσα σε ντελίριο των φίλων της ομάδας.

Τέλος, στο 95' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Διαμαντόπουλος.

 

Βύζας Μεγάρων (προπονητής Βασίλης Στασινόπουλος): Διαμάντης, Χουστουλάκης, Κολιόπουλος, Διαμαντόπουλος, Αλεβίζος, Βασιλάκος, Στρατάκης, Σελμανάι, Ανδριανόπουλος, Καραγκούνης(46’Βλάχος), Σιδέρης(81’Χατζημελετίδης)

Παναργειακός (προπονητής Τίμος Καβακάς): Καρακούτσης, Λιόσης, Καλαγκάνης(63’Λίτσος), Ρότα, Πότσι, Μπριλάκης, Κάπλατζης(55’Μπελόν), Πεχλιβανόπουλος(77’Πούτσι), Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας, Σίμωσης

Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 1-1

Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 1-1

Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 1-1

Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 1-1

Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 1-1

Βύζας Μεγάρων - Παναργειακός 1-1

Παρόμοια άρθρα

Back to top button