Βύζας Μεγάρων: Δωρεάν μεταφορά προς Καλλιθέα την Κυριακή

Τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Βύζαντα και παρά την καλή  παρουσία της ομάδας (ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο) στο παιχνίδι με τον Πανθρακικο δεν ανταμείφτηκε με βαθμό η βαθμούς.

Εκτίμηση όλων όσων παρακολούθησαν αυτό το ματς ήταν ότι η ομάδα του Βύζαντα μπορούσε να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία  πλην όμως η παρουσία του γκολκίπερ Κουτσοπουλου απέτρεψε αυτό το ενδεχόμενο.

Στον Βύζαντα είναι διάχυτη η πεποίθηση ότι η επόμενη τετράδα αγώνων με Καλλιθέα, Θρασύβουλο , Αγροτικό Αστέρα , και Φωκικο θα είναι καθοριστική για το στόχο της ομάδας ο οποίος δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία .Για αυτό και όλοι στο μεγαριτικο στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να γίνει η κατάλληλη συγκομιδή βαθμών.

Ξεκινώντας από το παιχνίδι της Κυριακής με την πολύ δυνατή Καλλιθέα η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της  εαυτό στον αγωνιστικό  χώρο για να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Η προετοιμασία για το παιχνίδι συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς .Στην σημερινή μαλιστα προπόνηση της ομάδας παρευρέθη σύσσωμη η διοίκηση με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Κο Κοσσυβάκη. Το βάρος δόθηκε στον ψυχολογικό  τομέα και στην ανύψωση του ηθικού.

Είναι απαραίτητη η συστρατευση του κόσμου της ομάδας για τα επόμενα παιχνίδια ,ο οποίος καλείται να παίξει τον δικό του σπουδαίο ρόλο στην  τελική ευθεία της μεγάλης προσπάθειας για την παραμονή στην κατηγορία.

Η διοίκηση προκειμένου να βοηθήσει τον κόσμο που θα θελήσει να συμπαρασταθεί στην ομάδα διαθέτει  δωρεάν πούλμαν για τους φιλάθλους  που θα ακολουθήσουν  τον Βύζαντα στην Καλλιθέα.

Ώρα  αναχώρησης από το γήπεδο Μεγάρων   η 15.30

από ΔΤ της ΠΑΕ Βύζας

Παρόμοια άρθρα

Back to top button