Βαθμοί Πανελληνίων 2015 και Υπολογισμός Μορίων

Αγωνία τέλος για χιλιάδες υποψηφίους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ με τη σημερινή ανακοίνωση των βαθμολογιών για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2015, από τη σελίδα του Υπουργείου, αλλά και την ανάρτησή τους στα σχολεία της χώρας.

 

Όλοι οι υποψήφιοι και των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ ομάδα Β (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα μπορούν, σήμερα μετά τις 13:00, να βρίσκουν τη βαθμολογία τους και στην ιστοσελίδα results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α', καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.

 

Οι βάσεις των σχολών αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 20 Αυγούστου.

 

Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων αναμένεται να ανακοινωθεί νέο νέο Δελτίο Τύπου.

 

Μετά την ανακοίνωση των βαθμών των υποψηφίων, ήρθε η στιγμή για τον υπολογισμό των μορίων και τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου.

 

Παρακάτω θα δείτε μια εφαρμογή για εύκολο υπολογισμό των μορίων και στο τέλος της σελίδας, μερικά παλαιότερα  ρεπορτάζ του MegaraTV, με συμβουλές για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικύ δελτίου:

 

 

 

Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού από το φροντιστήριο Πουκαμισάς

Συμβουλές επαγγελματικού προσανατολισμού απ' το φροντιστήριο Παπαγιάννη

Σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού από τον Πουκαμισά

 

Εμείς ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά να πετύχουν τους στόχους τους και να μην απογοητευτούν αν δεν είχαν τις επιδόσεις που περίμεναν. Όλα κρίνονται τον Σεπτέμβριο με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων επιτυχίας στα τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ!

Παρόμοια άρθρα

Back to top button