Αναβολή του σημερινού debate μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων – Θα διεξαχθεί την Τετάρτη 21/5

Για την Τετάρτη 21/5 στις 21:30 οριστικοποιήθηκε η διεξαγωγή του debate μεταξύ του Γιάννη Μαρινάκη και του Γρηγόρη Σταμούλη, το οποίο θα παρακολουθήσετε σε ζωντανή μετάδοση από το megaratv.gr.

 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της Ένωσης Πολιτών:

 

 

 

Αγαπητοί Κύριοι,

 

Σε συνέχεια της αρχικής μας επικοινωνίας σχετικά με το debate μεταξύ των δύο τελικών υποψηφίων για την δημαρχία, τώρα που πλέον έχουν οριστικοποιηθεί τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, σας ενημερώνουμε τα παρακάτω:

 

α) Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ είναι κάθετα υπέρ του debate και επιθυμεί την συμμετοχή σε αυτό.

 

β) Η προταθείσα από την πλευρά σας ημέρα και ώρα μας δημιουργεί τεχνικό – λειτουργικό πρόβλημα, διότι την ίδια στιγμή θα είναι σε εξέλιξη συνέλευση των θεσμικών οργάνων της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ για την εκλογική αναμέτρηση της 2ης Κυριακής. Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ προτείνει το debate να πραγματοποιηθεί φυσικά εντός της εβδομάδας, σε ημέρα και ώρα που θα εξυπηρετεί και τους δύο υποψηφίους.

 

γ) Η ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει προτείνει να υπάρξει ανοικτός δημοκρατικός διάλογος μεταξύ των δύο υποψηφίων, όπως άλλωστε ορίζει και η λέξη debate, η οποία σημαίνει “δημόσια συζήτηση”.

 

Γι αυτό θέτει ως προϋπόθεση για την διεξαγωγή του debate, την δυνατότητα να υπάρξουν αρκετές ερωτήσεις του ενός υποψηφίου προς τον άλλον (τουλάχιστον τρεις).

Ευχαριστούμε και αναμένουμε τις τελικές σας προτάσεις.

 

Εκ του Γραφείου Τύπου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button