Τοποθέτηση στεγάστρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ν. Περάμου

Ξεκίνησαν και θα ολοκληρωθούν σύντομα οι εργασίες τοποθέτησης του στεγάστρου στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Ν. Περάμου.
Όπως τονίζει ο Δήμαρχος κος Γρηγόρης Σταμούλης: «Με την κατάλληλη μέριμνα και φροντίδα, δίνουμε σε καθημερινή βάση πνοή στους αθλητικούς χώρους του Δήμου μας. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, παρά τη δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε φροντίζουμε να συντηρούνται και να εκσυγχρονίζονται διαρκώς, προκειμένου να είναι πάντα στη διάθεση των πολιτών μας. Με το έμπρακτο ενδιαφέρον μας για τον αθλητισμό, προσφέρουμε περισσότερες επιλογές άθλησης και ψυχαγωγίας για όλες τις ηλικίες, σε όλο το εύρος του Δήμου».
Ένα ακόμα αναγκαίο έργο ολοκληρώνεται στην συνεχή προσπάθεια για την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου μας παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία και την έλλειψη επαρκών πόρων.
Στόχος της Προέδρου κας Γιάννας Ρήγα και του ΔΣ του ΝΠΔΔ «ΗΡΟΔΩΡΟΣ» είναι η εξασφάλιση ενός σύγχρονου και πλήρους δικτύου αθλητικών υποδομών σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και η κάλυψη του συνόλου των αναγκών και απαιτήσεων μαζικής άθλησης με την υλοποίηση καινοτόμων προγραμμάτων, καθώς μια σύγχρονη Τοπική Αυτοδιοίκηση οφείλει να παρέχει στους πολίτες δυνατότητες και ευκαιρίες αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους και προαγωγής της υγείας τους.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον πολιτικό μηχανικό κο Βασίλη Σκλαβούνο για τη δωρεά της μελέτης κατασκευής του στεγάστρου.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button