Το βιβλίο του Βασίλη Κρουστάλη σε διαγωνισμό για τα καλύτερα εξώφυλλα βιβλίων

Στον διαγωνισμό της αλυσίδας Public για τα καλύτερα εξώφυλλα βιβλίων του 2015 συμμετέχει το μυθιστόρημα «Ο όρκος του μάγου» του Μεγαρίτη συγγραφέα Βασίλη Κρουστάλη. Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της σειράς «Ιστορίες του Καγάντο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λυκόφως και θα βρείτε στο βιβλιοπωλείο «Σύμπλεγμα» (Γ. Σχινά 53, Μέγαρα).

«Ο όρκος του μάγου» είναι μία περιπέτεια ηρωικής φαντασίας με παράλληλες ιστορίες που με μαεστρία συνδέει μεταξύ τους ο συγγραφέας, όσο η εξέλιξη της υπόθεσης κορυφώνεται, αλλά και με πολλές ανατροπές. Ένας μυστηριώδης μάγος, ο Άλαντορ, συγκεντρώνει μια ομάδα από πολύ διαφορετικά μεταξύ τους άτομα, για να ταξιδέψουν στον κόσμο του Καγάντο και να αποκτήσουν τρία σπάνια υλικά. Στόχος του μάγου να κατασκευάσει ένα μαγικό σπαθί, το μόνο όπλο που μπορεί να εξολοθρεύσει τον ανίκητο δράκο που φυλάει έναν αμύθητο θησαυρό.

Το ταξίδι τους κάθε άλλο παρά εύκολο είναι. Δύο επικίνδυνοι εκτελεστές βρίσκονται στα χνάρια ενός από τους συντρόφους του μάγου, σκορπίζοντας παντού τον θάνατο, ενώ ο βασιλιάς των ερυθρόδερμων ορκ μετά από μια μάχη τραυματίζεται σοβαρά. Αυτό θα προκαλέσει μια σειρά από γεγονότα που θα αλλάξουν μια για πάντα το μέλλον του Καγάντο.

Θα βγουν ο μάγος και η ομάδα του αλώβητοι από τις μάχες;

Θα καταφέρουν να υπερβούν τα δυσθεώρητα εμπόδια και να πετύχουν τον στόχο τους;

Στοιχεία Έκδοσης

Τίτλος: Ο όρκος του μάγου
Σειρά: Ιστορίες του Καγάντο
Συγγραφέας: Βασίλης Κρουστάλης
ISBN: 978-618-5095-25-3
Σελίδες: 508
Διαστάσεις: 14×21
Τιμή: 18 ευρώ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΥΚΟΦΩΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button