Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Και σ’ αυτή την εκλογική αναμέτρηση πρωταγωνιστής ο ιδρυτής της ένωσης και πρόεδρος της κος Μιχάλης Τζανόπουλος, επιβραβεύτηκε για τις πολύτιμες υπηρεσίες, την καθημερινή ενασχόληση του και το μεγάλο έργο που έχει προσφέρει στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της περιοχής.

 

Ο Μάκης Πάνος, μετά την εισήγηση του Μιχάλη Τζανόπουλου και την ομόφωνη απόφαση των υπολοίπων νεοεκλεγέντων συμβούλων αναλαμβάνει αντιπρόεδρος Ε.Π.Σ.Δ.Α., έπειτα από τις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου στο Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου με την συμμετοχή όλων των σωματείων μελών της. ενώ διατηρεί και την θέση που κατείχε και στο προηγούμενο διοικητικό συμβούλιο, του προέδρου των μεικτών ομάδων υποδομής της δυτικής αττικής.

 

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΔΑ, υπάρχει πλέον ένα δυνατό κράμα παλαιών και νέων μελών που και αυτοί με την σειρά τους έχουν προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στο ποδόσφαιρο της περιοχής που εκπροσωπούν στην δυτική αττική.

Καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για την πρόοδο, την ανάπτυξη και το μέλλον του σωστού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην περιοχή, να σκύψουν πάνω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι άμεσα εμπλεκόμενοι με τον χώρο, σωματεία- παράγοντες-αθλητές και την όσο το δυνατόν καλύτερη επίλυση τους.

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ε.Π.Σ.ΔΑ και η κατανομή αξιωμάτων μετά την πρώτη σύγκλησή του σε σώμα έχει ως εξής:  

Πρόεδρος: Τζανόπουλος Μιχάλης

Α’ Αντιπρόεδρος: Διολέτης Κώστας

Β’ Αντιπρόεδρος: Πάνος Μάκης

Γ. Γραμματέας: Ντούρος Γιώργος

Αναπλ/κος Ειδικός Γραμματέας: Ευθυμίου Νίκος

Ταμίας: Ντήνος Ηλίας

Αναπλ/κος Ταμίας: Στάθης Γιάννης

Μέλη: Οικονομάκου Αργύρης, Δρίκος Σπύρος, Πατέλας Αντώνης, Μαλανδρίνος Θεοφάνης.

    

Παρόμοια άρθρα

Back to top button