Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδίκασε τον προπηλακισμό του Γ. Τσίπρα

Ο Δήμαρχος Γρηγόρης Σταμούλης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο επέκριναν και καταδίκασαν τον προπηλακισμό του Βουλευτή κ. Γιώργου Τσίπρα.

Δελτίο τύπου του Δήμου Μεγαρέων:

Ως ατυχές, λυπηρό και απαράδεκτο επέκριναν, χαρακτήρισαν και καταδίκασαν ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο, το περιστατικό του προπηλακισμού από αγανακτισμένους συμπολίτες κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Μεγάρων που συνεδρίασε δια ζώσης για πρώτη φορά μετά τον κορωνοϊό κατεπειγόντως, για να συζητηθούν μέτρα και τρόποι αντιμετώπισης του ζητήματος κατά της δημιουργίας δομής φιλοξενίας προσφύγων – μεταναστών στο χώρο της 75 ΜΕ, ιδιοκτησίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, στη Νέα Πέραμο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Τσίπρας ήταν ο μόνος από τους Βουλευτές της Περιφέρειας Αττικής που προσήλθε και συμμετείχε στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και δήλωσε ότι θα συμπαρασταθεί και θα υποστηρίξει ως δίκαιο το αίτημα των πολιτών της Νέας Περάμου και του Δήμου Μεγαρέων.

Τόσο ο Δήμαρχος όσο το Προεδρείο, οι επικεφαλής των Δημοτικών παρατάξεων και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξέφρασαν με τοποθετήσεις τους την συμπάθειά τους στον Βουλευτή, τονίζοντας ότι «τέτοιες συμπεριφορές βίας και προπηλακισμού είναι καταδικαστέες από όλους όταν μάλιστα είναι εις βάρος αιρετών εκπροσώπων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, δεν τιμούν κανέναν, δεν ωφελούν, προσβάλλουν βάναυσα και πληγώνουν την ίδια τη Δημοκρατία».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button