«Θέογνις»: Διοργάνωση μουσικού σεμιναρίου στις 17 Νοεμβρίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μεγάρων «Θέογνις» ανακοινώνει, με ανοικτή πρόσκληση, τη διοργάνωση ενός μουσικού workshop που θα παρουσιάσουν οι LABYRHYTHM, (Τάσος Μπολοβίνης – Τύμπανα, Δημήτρης Παπανίκου – Μπάσο, Βύρωνας Μπούκης – Ηλ. Κιθάρα) με τίτλο: -PUT YOUR BAND IN MOTION-, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου.

«Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παρουσιαστούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν, ώστε να αποδοθεί σωστά και ολοκληρωμένα ένα μουσικό κομμάτι από ένα μουσικό σχήμα και αφορούν στην ατομική προετοιμασία, στην συλλογική δουλειά (group) καθώς επίσης και σε ένα πλήθος άλλων παραμέτρων που θα τεθούν προς συζήτηση με τους φίλους που θα παραβρίσκονται.

Κάποια από τα θέματα που θα θιχτούν είναι:
– Ιστορική αναδρομή
– Ρυθμική ανάλυση
– Αρμονική ανάλυση

Δεν θα υπάρξει κανένας περιορισμός στο είδος της μουσικής που θα μας απασχολήσει. Όσοι μουσικοί ή μαθητές θα είναι παρόντες και επιθυμούν να παίξουμε, θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά να τους υποδεχθούμε on stage ώστε όλα τα θέματα που θα συζητηθούν να μπορέσουμε να τα εφαρμόσουμε στην πράξη. Προς τους καθηγητές μουσικής και τα ωδεία, θα ήταν τιμή και χαρά μας να έρθετε με τους μαθητές σας, ιδιαίτερα με όσους έχουν καλύψει βασικές γνώσεις μουσικής ώστε να κατανοήσουν τα θέματα του workshop, στα πλαίσια της μουσικής τους εκπαίδευσης. Για το λόγο αυτό, το κόστος παρακολούθησης είναι -50% της γενικής εισόδου.

Σας περιμένουμε!

Μαθητές & Καθηγητές μουσικών ωδείων: 5€
Είσοδος για παιδιά έως 18 χρονών: 5€
Γενική Είσοδος: 10€
Ώρα έναρξης: 20:00, 17/11/2023
Διάρκεια σεμιναρίου: 2 ώρες

Δ: 28ης Οκτωβρίου 62, Μέγαρα, 19100
T: 22961 52198

Παρόμοια άρθρα

Back to top button