Συνεργασία Μεγαρικού με σχολή Ολυμπιακού Μεγάρων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την ένωση δύο αξιόλογων και δυνατών ακαδημιών της περιοχής μας, αλλά και της Δυτικής Αττικής, αναφέρει ανακοίνωση του Α.Σ. Μεγαρικός.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του Α.Σ. Μεγαρικός και της Σχολής Ολυμπιακού Μεγάρων, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την δημιουργία μιας ακόμα πιο δυνατής και ανταγωνιστικής ακαδημίας, στην οποία τα παιδιά μας θα μπορούν να αθλούνται με ασφάλεια και να διασκεδάζουν, παίζοντας το αγαπημένο τους παιχνίδι, το ποδόσφαιρο.

Ένας ακόμα μεγάλος στόχος είναι τα παιδιά μας να συνεχίσουν να στελεχώνουν και να ενισχύουν αγωνιστικά, το ανδρικό τμήμα του Μεγαρικού, που συμμετέχει στην Α΄κατηγορία ΕΠΣΔΑ. Αυτό άλλωστε συνέβη ήδη με 10 παιδιά της ακαδημίας του Μεγαρικού, που αγωνίστηκαν την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στην ανδρική ομάδα. Επιθυμία μας είναι έπειτα από 3-4 χρόνια το ρόστερ της ομάδας μας να αποτελείται αποκλειστικά από παιδιά της ακαδημίας μας.

Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλους σας, γονείς και παιδιά, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Ελπίζουμε να είσαστε δίπλα μας και να στηρίξετε την προσπάθειά μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button