Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο με τον Κορεατη Πρωταθλητη

Απόλυτη επιτυχία στο σεμινάριο με τον Κορεατη Πρωταθλητη

Νέα ιστοσελίδα – Έπιπλο μουστάκας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο αγωνιστικού Ταεκβοντο στις εγκαταστάσεις του συλλόγου το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012.  Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των πολλών δραστηριοτήτων του συλλόγου με απώτερο σκοπό την αναβάθμιση των αγωνιστικών τμημάτων ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικά σε πανελλήνια και διεθνή πρωταθλήματα.

Εισηγητής ήταν ο κορεάτης πρωταθλητής JinKyuYeomκάτοχος 5ου dan του πανεπιστημίου Yongτης Κορέας ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία σε διεθνές πρωταθλήματα και αυτό τον καιρό έχει έρθει στην Ελλάδα για να είναι σπαρινγκ παρτενερ του Ολυμπιονίκης μας Αλέξανδου Νικολαϊδη. Οι τεχνικές που δίδαξε ήταν υψηλού επιπέδου και θα βοηθήσουν πολύ τους αθλητές και τις αθλήτριες του συλλόγου στην αγωνιστική του εξέλιξη.

Οι διοργανωτές του σεμιναρίου και προπονητές του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος 5ο dan  και Κούρσος Μελέτης 6ο dan έμειναν ικανοποιημένοι από την διεξαγωγή του σεμιναρίου και ευχαρίστησαν τον JinKyuYeom και τον προπονητή των μεγάλων πρωταθλητών κ.Τζιδημόπουλο Κωνσταντίνο για την πολύτιμη συνεργασία τους.

Related posts