Συνελήφθη 33χρονος στο Βλυχό για την επίθεση και τον τραυματισμό οδηγού

Πρόκειται για το περιστατικό έξω από το σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος Μεγάρων

Σε επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος Μεγάρων με τη συνδρομή του τμ. Ασφαλείας και της ΟΠΚΕ που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023 στην περιοχή του Βλυχού Μεγάρων, συνελήφθη 33χρονος που κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Πρόκειται για τον δράστη περιστατικού που έλαβε χώρα έξω από το σούπερ μάρκετ ΑΒ στα Μέγαρα, μετά από τροχαίο ατύχημα μεταξύ των οχημάτων του συλληφθέντος και ενός 32χρονου που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στη Βιομηχανική Ζώνη των Μεγάρων. Μετά τη σύγκρουση των οχημάτων οι δύο οδηγοί διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο 32χρονος συλληφθείς ειδοποίησε μια ομάδα περίπου 15 ατόμων, οι οποίοι επιτέθηκαν στον 32χρονο και σε έναν 35χρονο υπάλληλό του.

Αποκορύφωμα του περιστατικού αποτελεί ο εμβολισμός, με ανθρωποκτόνο πρόθεση όπως αναφέρεται στη δικογραφία, που έγινε από τον 33χρονο συλληφθέντα και είχε ως αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του 32χρονου επιχειρηματία, ο οποίος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργικές επεμβάσεις στα κάτω άκρα.

Ο συλληφθείς κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση, φθορά ξένης περιουσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο. Κατά την αστυνομική επιχείρηση συνελήφθησαν και άλλα 3 άτομα που κατηγορούνταν για κλοπές.

 

*Φώτο από αρχείο

Παρόμοια άρθρα

Back to top button