Συνεδρίαση ΔΣ ΒΕΠ και βράβευση επιχειρηματιών στα Μέγαρα

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιά, στο πλαίσιο της δράσης του για την στήριξη των επιχειρήσεων- μελών του αποφάσισε να πραγματοποιούνται συνεδριάσεις του Δ.Σ. Β.Ε.Π. στις περιοχές της επιμελητηριακής του Περιφέρειας με σκοπό, σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, την ενημέρωση και υποστήριξη των ΜΜΕ – μελών του για συμμετοχή σε νέες δράσεις, σύγχρονες και καινοτόμες.
Παράλληλα θα γίνεται ενημέρωση για το σύγχρονο ρόλο του Επιμελητηριακού θεσμού καθώς και τη συμβολή του στην ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας .

Στα πλαίσια αυτά το Διοικητικό Συμβούλιο του Β.Ε.Π. θα συνέλθει σε τακτική συνεδρίαση την 04/03/2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεγαρέων (Χρ. Μωραΐτου & Γ. Μαυρουκάκη).

Θέμα συζήτησης θα αποτελέσει και η ανάδειξη των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του διευρυμένου Δήμου Μεγαρέων και οι τρόποι επίλυσής τους με την ουσιαστική παρέμβαση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.
Επίσης, θα γίνει ενημέρωση των Δράσεων του Enterprise Greece για τον Αγροδιατροφικό Κλάδο και την στήριξη για μία επιτυχημένη εξαγωγική προσπάθεια από Στέλεχος του Οργανισμού.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις φορέων που συνέβαλαν στην τόνωση της επιχειρηματικότητας της περιοχής και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας .

Παρόμοια άρθρα

Back to top button