Συνεχόμενες νίκες για τον Μεγαρικό

Για την 20η αγωνιστική στην ΕΠΣΔΑ (11-12/03) η ομάδα του Μεγαρικού επικράτησε με 1-0 επί του Σκορπιού Φυλής. Δελτίο τύπου της ομάδας αναφέρει:
Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε ο Μεγαρικός απέναντι στον πολύ αξιόμαχο Σκορπιό Φυλής. Με MVP του Μεγαρικού τον τερματοφύλακα Χόντο όπου έπιασε πέναλτι και «έβγαλε» δύο καθοριστικές φάσεις, ολόκληρη η ομάδα έδειξε από την αρχή του παιχνιδιού πως ήθελε να πάρει το παιχνίδι και μόλις στο 5ο λεπτό το σουτ του Κόρμαλη Αθ. σταμάτησε στο δοκάρι. Τελικά τα κατάφερε και προηγήθηκε με το γκολ του Δρυμούση Π. στο 25ο λεπτό (με το οποίο διαμορφώθηκε και το τελικό σκορ) παίρνοντας ακόμα τρεις πολύτιμους βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σταυρόπουλος, Μπραχίμι, Αναστόπουλος, Πετράκης, Σκαματζούρας, Πατραμάνης, Τσικρικάς, Κάσος, Χωματιανός, Γρίμας, Δημητρόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Καπογιαννης, Πασαδακης, Αντωνόπουλος, Κίτσας.

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Ελέζι(77′ Χύτας), Χριστοδουλίδης, Χάντης, Πέππας, Μαρούδης, Δουμένης, Δρυμούσης, Κόρμαλης(72′ Φρυγανάς), Καστάνης(72΄Μανώλης), Κώνστας(85′ Κέλλης).
Ευχαριστούμε την ομάδα του Σκορπιού Φυλής για την φιλοξενία τους και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις !

Για τη 19η εμβόλιμη αγωνιστική στην ΕΠΣΔΑ (8-9/03) ο Μεγαρικός πέτυχε, επίσης, νίκη με το ευρύ σκορ 6-0 επί του Α.Π.Σ Ίκαρος (Νεοκτίστων).

Ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: Με τους μικρούς να πρωταγωνιστούν στο παιχνίδι άλλα και στη διαμόρφωση του σκορ, ο Μεγαρικός κατέβαλε με 6-0 τον ουραγό Ίκαρο στο μεταξύ τους παιχνίδι για τη 19η αγωνιστική της ΕΠΣΔΑ. Τα γκολ έβαλαν οι: Κόρμαλης στο (19′), Δουμένης (2006) στο (52′), Κώνστας στο (57′), Πρέσας (αυτογκόλ στο 61′), Μυρτάι (2007) στο (78′) και Μπαλής (2006)(85′).

ΜΕΓΑΡΙΚΟΣ: Χόντος, Ελέζι, Χριστοδουλίδης(58′ Φρυγανάς), Χάντης(65′ Κέλλης), Πέππας, Μαρούδης(72′ Μυρτάι), Δουμένης(72′ Μπαλής), Δρυμούσης(58′ Μανώλης), Κόρμαλης, Καστάνης, Κώνστας.

ΙΚΑΡΟΣ ΝΕΟΚΤΙΣΤΩΝ: Παπαθανασίου, Χατζηιωαννίδης, Κάτσος Χ.(51′ Ανδρεάδης), Μουστάκας, Πρέσας, Αποστόλου, Μυλωνάς, Σωτηρόπουλος, Μάμμας, Σαραντάκος, Στασίνης.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button