Συνάντηση Κοσμόπουλου με Αντωνίου και Βαρελά για θέματα δημόσιας υγείας στη Δ. Αττική

Συγχαρητήριο μήνυμα στον νέο αναπληρωτή Διοικητή του Θριασίου Νοσοκομείου Κλεάνθη Βαρελά

Το Γενικό Νοσοκομείο Θριάσιο στην Ελευσίνα επισκέφθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής Λευτέρης Κοσμόπουλος στα πλαίσια διαρκούς συνεργασίας του για θέματα που άπτονται της δημόσιας υγείας στην Δυτική Αττική, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου εκ του γραφείου του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με τον Διοικητή Δημήτρη Αντωνίου για τις ανάγκες της δομής του νοσοκομείου στην παρούσα φάση, καθώς συνδράμει στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στο έργο του νοσοκομείου. Με αφορμή την επίσκεψη αυτή συνεχάρη και τον νέο Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κλεάνθη Βαρελά.

Ο κ. Κοσμόπουλος δήλωσε σχετικά:
«Το νοσοκομείο της περιοχής μας, το Θριάσιο, εξυπηρετεί ζωτικής σημασίας ανάγκες σε μια επιβαρυμένη περιοχή. Βρέθηκε στο επίκεντρο της πανδημικής κρίσης και για αυτό, σταθερά και με συνέπεια, με όλες μου τις δυνάμεις, στηρίζω το έργο των ανθρώπων που υπηρετούν την δημόσια υγεία.

Έχοντας ήδη αγαστή συνεργασία με τον Διοικητή του Νοσοκομείου, κ. Δημήτρη Αντωνίου, σήμερα συναντήθηκα και έδωσα τα συγχαρητήριά μου και στον νεοορκισθέντα Αναπληρωτή Διοικητή του Θριασίου Νοσοκομείου και συνάδελφο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, κ. Κλεάνθη Βαρελά, στον οποίο εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Είναι χαρά μας να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που προέρχονται από την τοπική μας κοινωνία, γνωρίζουν και μπορούν να ανταποκριθούν στις ιδιαίτερες ανάγκες της».

Παρόμοια άρθρα

Back to top button