Συνάντηση φορέων του κλάδου εστίασης με βουλευτές Δ. Αττικής

Την Τετάρτη 13 Μαΐου και κατόπιν συνεννόησης του αντιπροέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Ιωάννη Μουρτζούκου με τον πρόεδρο της Τ.Ο. Μεγάρων – Νέας Περάμου Νέας Δημοκρατίας Γιώργο Σακελλαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση των φορέων του κλάδου εστίασης στην αίθουσα «Ιφινόη», με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Μπούρα Αθανάσιο και τους βουλευτές Κώτσηρα Γιώργο και Λιάκο Ευάγγελο.

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για προστασία από Covid-19 συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο της εστίασης και τις οικονομικές δυσκολίες που ταλαιπωρούν τους ιδιοκτήτες μετά το κλείσιμο των καταστημάτων τους ως μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση του ιού Covid-19.

Επίσης, στη συζήτηση τέθηκαν χρόνια προβλήματα του χώρου και μεταφέρθηκαν στα κυβερνητικά στελέχη προτάσεις που θα μπορούσαν να επιλύσουν αυτά τα προβλήματα προς όφελος τόσο των ιδιοκτητών Bar – Restaurant – Catering όσο και του προσωπικού που απασχολούνται σε αυτές τις επιχειρήσεις.

Στην συζήτηση συμμετείχαν επιπλέον ο Γενικός Συντονιστής Οργανώσεων Αττικής – Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Θανάσης Δρένης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιώς Γιάννης Βουτσινάς, ο πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Κτημάτων Catering Κώστας Καραμήτσος, ο γραμματέας του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Μεγάρων Κώστας Θεοδωράκης και ο πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Μεγάρων – Νέας Περάμου Δημήτρης Ζωγράφος.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button