Συνάντηση επιτροπής πυρόπληκτων Κινέτας με τον Δήμαρχο Γρ. Σταμούλη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη πραγματοποίησε η Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτων Κινέτας στην οποία συζητήθηκε η επερχόμενη συνάντηση της επιτροπής με την αποκεντρωμένη διοίκηση αλλά και η αναγκαιότητα παράτασης υποβολής των αποζημιώσεων.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Σήμερα επισκεφτήκαμε το δήμαρχο Μεγάρων κ. Γρηγόρη Σταμούλη ο οποίος στάθηκε στο πλευρό μας για μια ακόμη φορά.
Αποφασίστηκε η Συντονιστική Επιτροπή Πυρόπληκτοι Κινέττας να πορευτεί πλέον χέρι χέρι με τον Δήμο στον αγώνα τον οποίο δίνει για την δικαίωση των αιτημάτων μας.
Πλέον υπό την αιγίδα του δήμου η επιτροπή θα συνεχίσει το έργο της μέχρι τέλους.
Στη συνάντηση αυτή διενεργήθηκε μια πλήρης ενημέρωση για τις ενέργειες που έχει κάνει και πρόκειται να κάνει η επιτροπή. Θέμα συζήτησης ήταν και το επικείμενο ραντεβού της επιτροπής με την αποκεντρωμένη διοίκηση. Στο πλαίσιο αυτού του ραντεβού ο δήμαρχος θα ζητήσει επίσημα συνάντηση με τον κ. Χατζηδάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος, για να τον ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί στη Κινέττα κ να του καταθέσουμε τον φάκελλο με τα στοιχεία της περιοχής και τα δίκαια αιτήματα μας.
Επίσης θα μεταφερθεί μέσω του δήμου η αναγκαιότητα της παράτασης του νόμου περί αποζημιώσεων η οποία λήγει εντός είκοσι ημερών, καθώς και της απομάκρυνσης του αμίαντου από τα καμμένα σπίτια στον Υπουργό Υποδομών κ. Καραμανλή τον οποίο και θα συναντήσουμε στο άμεσο μέλλον.
Επιπρόσθετα ο Δήμος θα υποβάλλει επίσημα στο Υπουργείο περιβάλλοντος τα στοιχεία που έχουμε στην κατοχή μας και δείχνουν τη νομιμότητα της δημιουργίας του οικισμού στο βάθος του χρόνου.
Ελπίζουμε πλέον πως υπό την αιγίδα και την πλήρη συμπαράσταση του δήμου να κινηθούν πιο γρήγορα οι διαδικασίες και να δοθούν λύσεις στα προβλήματα μας.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button