Συλλυπητήριο μήνυμα του Βύζα για τον χαμό του Αθανασίου Κόσσυβα

Με ανακοίνωσή τους η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ, εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο χαμό του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της εταιρείας TCK Chemicals ΑΒΕΕ Αθανασίου Κόσσυβα «ο οποίος μαζί με τους κ.κ. Κώστα και Χρήστο Φάνη ήταν συνιδρυτής της εταιρείας που διαχρονικά ως μέγας χορηγός στηρίζει την ομάδα μας.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του».

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος
Ιωάννα Ρήγα

Ο Γενικός Γραμματέας
Αντώνης Υψηλάντης

Ανακοίνωση της TCK:

Ο Αθανάσιος Κόσσυβας ήταν συνιδρυτής της εταιρείας, μαζί με τους αδελφούς Κώστα και Χρήστο Φάνη το 2002 και με την πολυετή εμπειρία του, τη διορατικότητά του και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου του, συνέβαλε στο μέγιστο βαθμό στην ανάπτυξη της.

Η TCK, στη μνήμη του εκλιπόντος, αποφάσισε τη δωρεά του συμβολικού ποσού των 5.000 ευρώ στον Σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καθώς και την αναστολή όλων των υπηρεσιών της, την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2022, ημέρα τέλεσης της εξοδίου ακολουθίας του Αθανασίου Κόσσυβα. Η κηδεία του θα γίνει στο νεκροταφείο Χαλανδρίου, οδός Αναπαύσεως την Τετάρτη 31/8 στις 18:00.

«Αποχαιρετούμε έναν σπουδαίο συνεργάτη αλλά, πάνω από όλα, έναν φίλο και συνοδοιπόρο που αφιέρωσε μεγάλο κομμάτι της ζωής του, στους κοινούς στόχους και την πρόοδο της TCK. Το ήθος και το αποτύπωμα της αδιάκοπης δουλειάς του, θα αποτελούν πάντοτε φάρο για όλους εμάς. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας σε όλη την οικογένειά του»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button