Συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του Μάκη Πάνου

Συλλυπητήριο μήνυμα ΚΙΝΑΛ Μεγάρων για τον ξαφνικό χαμό του Μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής, Μάκη Πάνου.

Δείτε το δελτίο τύπου:

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο χαμό του αγαπημένου μας Συντρόφου και Μέλους της Συντονιστικής Επιτροπής Μάκη Πάνου.

Ο εκλιπών υπήρξε ένθερμος αγωνιστής της παράταξής μας, μέλος της, αλλά και μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής ανελλιπώς από το 2007 έως και σήμερα.

Βίωσε μεγάλες νίκες της παράταξής μας, αλλά και δύσκολες εποχές με … «πέτρινα χρόνια», μένοντας όμως πιστός στις ιδέες της Δημοκρατικής Παράταξης, την οποία ουδέποτε εγκατέλειψε.

Έντονα πολιτικοποιημένος, ήταν παρών σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες, συνδέοντας το όνομά του με πολλές κατακτήσεις του Μεγαρικού λαού, λειτουργώντας πάντα δημοκρατικά και με γνώμονα κυρίως την επίλυση των τοπικών προβλημάτων.

Ως Συντονιστική Γραμματεία της Τ.Ο. του «Κινήματος Αλλαγής» θα παρευρεθούμε στην κηδεία του αγαπημένου μας Συντρόφου για να αποτίσουμε τον ύστατο φόρο τιμής σε έναν άνθρωπο που αν και ήταν μαζί μας στις νίκες αλλά και στις δύσκολες στιγμές της παράταξης, προσπαθώντας με το αστείρευτο χιούμορ του να μας αποφορτίσει, σήμερα με τον χαμό του μας πίκρανε.

Θερμά συλλυπητήρια και στην οικογένειά του.

Συλλυπητήριο Μήνυμα ΑΓΣ «Βύζας»:

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Γ.Σ. ΒΥΖΑΣ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ΜΕΛΕΤΙΟΥ (ΜΑΚΗ) ΠΑΝΟΥ ο οποίος εντελώς αναπάντεχα έφυγε από την ζωή.

Ο χαμός του, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό και στο χώρο του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, καθώς ο εκλιπών υπήρξε επί χρόνια Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΔΑ, δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στα τμήματα υποδομών, βοηθώντας με κάθε τρόπο και σε κάθε αίτημα όλα τα ποδοσφαιρικά σωματεία των Μεγάρων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button