Σύλλογος Επιστημόνων Μεγάρων: Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία με θέμα «Ναρκισσισμός και Γυναικοκτονίες» [βίντεο]

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Συλλόγου Επιστημόνων Μεγάρων την Τετάρτη 22 Μαρτίου στην αίθουσα το Δημοτικού Συμβουλίου Μεγάρων με βασικούς ομιλητές την κ. Ελένη Μυλωνοπούλου κλινική Σύμβουλο Ψυχικής Υγειας – Ψυχοθεραπευτή, MSc Σύμβουλος Ψυχοθεραπείας και Γνωσιακή και Συμπεριφοριστική Θεραπεία και Βιοθυμική Ψυχοθεραπεία, και τον κ. Γεώργιο Τσούκαλη Ιδιωτικό Ερευνητή και Διευθυντή Πολιτισμού UNESCO Πειραιώς και Νήσων με θέμα «Ναρκισσισμός και Γυναικοκτονίες», όπως αναφέρει σχετικό δελτίο τύπου του Συλλόγου.

Παρακολουθήστε σε βίντεο την εκδήλωση

Η κα Ελένη Μυλωνοπούλου αναφέρθηκε στην ομιλία της για τον Ναρκισσιστή και όλες τις θεωρίες και τα συμπεριφοριστικά αποτελέσματα που πηγάζουν από τη στάση του.
«Όπως γράφει ο Stephen Johnson, ναρκισσιστής είναι κάποιος που έχει θάψει την έκφραση του πραγματικού του εαυτού ως απάντηση σε πρόσφατα τραύματα και την έχει αντικαταστήσει με έναν υψηλά ανεπτυγμένο και ικανοποιητικό εαυτό. Αυτό εμφανίζεται σαν κάτι μεγαλειώδες απέναντι στους άλλους και έχουν μία αίσθηση υπέρτατου μεγαλείου» ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων.

Ο κος Τσούκαλης μίλησε για πολλά περιστατικά από την πολυετή εμπειρία του στην έρευνα υποθέσεων γυναικοκτονιών και με ποιο τρόπο ο θύτης κρύβει την όλη αλήθεια από τους γύρω του, τις αρχές και τον κοινωνικό του περίγυρο, προσπαθώντας να περιγελάσει τους πάντες.

Στην εν λόγω εκδήλωση τιμήθηκε με τιμητική πλακέτα και προς ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την ανιδιοτελή προσφορά του ο κος Εμμανουήλ Λουκάς που διέθεσε δωρεάν το ακίνητο του προς τον Σύλλογο Επιστημόνων προκειμένου να στεγαστούν τα γραφεία του Συλλόγου τα τελευταία χρόνια.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button