Σύλλογος ΑμεΑ Μεγάρων: «Μεγάλη γιορτή για τα 20 χρόνια λειτουργίας και προφοράς του»

Επετειακή εορταστική εκδήλωση για τα 20 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του Συλλόγου ΑμεΑ Μεγάρων και του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας «Ηλίανθος» πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Ιουνίου το απόγευμα στο “La Mirage” στην παραλία Βαρέας Μεγάρων.

Οι υπεύθυνοι λειτουργίας και διοίκησης του Κέντρου καθώς και όλοι οι ωφελούμενοι ήταν εκεί για να γιορτάσουν με το χαμόγελο που ξέρουν πάντα να προσφέρουν προς όλους διεκδικώντας ταυτόχρονα και το δικαίωμα ίσων ευκαιριών για τη ζωή τους.

Στη γιορτή τραγούδησαν τα παιδιά του Συλλόγου με τη συμμετοχή της χορωδίας groupetto της Music Art School του Σπύρου Παπανικόλα. Ο Σύλλογος αισθάνθηκε την ανάγκη να βραβεύσει επίσης όλους όσοι διαχρονικά έχουν συμβάλλει και προσφέρει στην εύρυθμη λειτουργία του, με πρώτο από όλους τον πρώην δήμαρχο Μεγαρέων, Δημήτριο Στρατιώτη, του οποίου η συμβολή υπήρξε καθοριστική για την ίδρυση του Συλλόγου και αντ’ αυτού το βραβείο παρέλαβε ο γιος του Γιώργος.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν εκτός των άλλων ο δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, μέλη της Διοίκησης του Δήμου και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου, μία εκ των βραβευθέντων Αναστασία Σέργη, ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Αττικής, Χάρης Ρώμας, ο αντιπεριφερειάρχης, Λευτέρης Κοσμόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αθανάσιος Μπούρας, ο υφυπουργός, Γιώργος Κώτσηρας, ο γραμματέας της Βουλής, Ευάγγελος Λιάκος, ο διοικητής της Π.Υ. Μεγάρων, Δημήτρης Καϊάφας, κ.α.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button