Συγχαρητήρια του Γρ. Σταμούλη στην Πανελληνιονίκη του Τζούντο Δάφνη Δαγιακίδη

Νέα μεγάλη επιτυχία της αθλήτριας του Τζούντο, Δάφνης Δαγιακίδη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Κοζάνη, η οποία ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βάθρου των νικητών κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο για τρίτη συνεχή χρονιά.

Με δελτίο τύπου, «γι’ αυτήν την τεράστια νέα επιτυχία της σπουδαίας Μεγαρίτισσας αθλήτριας» ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Γρηγόρης Σταμούλης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η νεαρή αθλήτρια του Τζούντο Δάφνη Δαγιακίδη, συνεχίζει ακάθεκτη το σερί των μεγάλων επιτυχιών της κατακτώντας για ακόμη μία χρονιά τον τίτλο της Πανελληνιονίκη και το Χρυσό μετάλλιο στο πλαίσιο των αγώνων για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος που έλαβε χώρα στην Κοζάνη.

Η νεαρή συμπολίτισσα έχει ξεχωρίσει ανάμεσα στις αθλήτριες του Τζούντο τα τελευταία τρία χρόνια και έχει στο ενεργητικό της πολλά μετάλλια και το μέλλον της στον χώρο του αθλητισμού προδιαγράφεται χρυσό.

Συγχαίρω την Δάφνη για την τελευταία της χρυσή επιτυχία στην Κοζάνη η οποία μας έχει γεμίσει υπερηφάνεια κι εύχομαι να βρίσκεται πάντα στο βάθρο των νικητών και να αξιωθεί να κατακτήσει νίκες και μετάλλια ακόμη και στους Ολυμπιακούς αγώνες».

Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Μεγαρέων

Παρόμοια άρθρα

Back to top button