Συγχαρητήρια κι ευχαριστίες του Δημάρχου προς τον Ελ. Παπαλευθέρη

Ο Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος Μεγαρέων, Γιατρός Πνευμονολόγος κ. Λευτέρης Παπαλευθέρης είχε ζητήσει εθελοντικά να προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες για το καλό των υπαλλήλων του Δήμου κι έτσι με απόφαση του Δημάρχου Μεγαρέων κ. Γρηγόρη Σταμούλη ορίστηκε ως άμισθος Ιατρός Εργασίας του Δήμου Μεγαρέων από τον Μάρτιο του 2015.

Ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε: «Στην αρχή της θητείας μας στη Διοίκηση του Δήμου Μεγαρέων δεν υπήρχε Γιατρός Εργασίας στο Δήμο και η οικονομική κατάσταση του Δήμου και οι γραφειοκρατικές διαδικασίες ήταν πολύ δύσκολες για άμεση πρόσληψη Ιατρού και προς τιμήν του ο συμπολίτης μας Γιατρός Πνευμονολόγος κ. Λευτέρης Παπαλευθέρης εξεδήλωσε την πρόθεσή του, να αναλάβει αυτήν την ευθύνη Αμισθί για όσο διάστημα μπορούσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του ως Ιατρός Εργασίας και μέχρις ότου ο Δήμος βρει
οριστική λύση.

Αισθάνομαι την υποχρέωση να συγχαρώ και να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κ. Παπαλευθέρη για την γενναία απόφασή του να προσφέρει τις ιατρικές του Υπηρεσίες στο Δήμο Μεγαρέων, χωρίς καμία αμοιβή και μάλιστα προερχόμενος από τον χώρο της Αντιπολιτεύσεως και αυτό οφείλω να του το αναγνωρίσω.

Ο φίλος Λευτέρης είναι άξιος πολλών επαίνων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, διότι, όταν ο Δήμος χρειάστηκε “έβαλε πλάτη” στην κοινή προσπάθεια όλων, να μπει ο Δήμος σε μία καλή πορεία και μάλιστα σε μία εποχή οικονομικά πολύ δύσκολη για όλους.

Γιατρέ θερμά συγχαρητήρια, να είσαι υγιής και δυνατός και να συνεχίσεις το δημιουργικό σου έργο, προσφέροντας τις Ιατρικές και όχι μόνον, υπηρεσίες στην τοπική μας κοινωνία.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button