Συγχαρητήρια Γρ. Σταμούλη στον Σπύρο Χαρτοφύλακα για τις διακρίσεις του στο σκάκι

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Μεγαρέων Γρηγόρη Σταμούλη στον μαθητή Σπύρο Χαρτοφύλακα για τις διακρίσεις του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκάκι.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:

Δύο πανελλήνιες διακρίσεις πέτυχε φέτος ο νεαρός συμπολίτης μας Σπύρος Χαρτοφύλακας συμμετέχοντας στα νεανικά σχολικά πρωταθλήματα (αργό σκάκι) και (αγώνες ράπιντ – γρήγορο σκάκι) και στο Κύπελλο Ελλάδας στην Πάτρα από 25/6/2019 έως 1/7/2019 και στο ομαδικό Πρωτάθλημα της Α΄Εθνικής στην ίδια πόλη από 2/7/2019 έως 6/7/2019.
Ο Σπύρος κατάφερε να πετύχει 2 πανελλήνιες διακρίσεις κατακτώντας στα ανωτέρω ατομικά πρωταθλήματα την τρίτη θέση, ενώ η ομάδα, που ο Σπύρος συμμετέχει για φέτος, ο «ΑΜΕΣ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ», στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδος και κατέλαβε την 5η θέση στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής μεταξύ 34 ομάδων.
Ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:
«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σπύρος πετυχαίνει και διακρίνεται. Μας εντυπωσιάζει η αλματώδης εξέλιξή του στο σπουδαίο αυτό άθλημα, στο σκάκι.
Αν σκεφθεί κανείς ότι ο Σπύρος είναι ένας μικρός μαθητής, που μπορεί και τα καταφέρνει τόσο καλά από τώρα υπάρχει η βεβαιότητα ότι στο μέλλον θα καταπλήξει.
Χαίρομαι για τις νέες διακρίσεις του Σπύρου κι εύχομαι από καρδιάς πάντα να αγωνίζεται και να πετυχαίνει στους αγώνες στο σκάκι , που φαίνεται ότι το αγαπά πολύ και ταυτόχρονα να έχει κάθε επιτυχία στη ζωή του, που προδιαγράφεται ότι θα έχει λαμπρή πορεία.

Τα Μέγαρα έχουν πολλούς συμπολίτες, που ξεχωρίζουν και διακρίνονται και τιμούν με τα επιτεύγματά τους την πόλη και το Δήμο μας και ο Σπύρος Χαρτοφύλακας είναι ένας από αυτούς , που είναι άξιος επαίνων και πολλών συγχαρητηρίων.
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς του, που στηρίζουν τις προσπάθειές του κι εύχομαι να τον καμαρώσουν όπως επιθυμούν. Εύγε.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button