Συγχαρητήρια ΑΓΣ ΒΥΖΑ σε Θοδωρή Ζαγοράκη και Κλέαρχο Τζαφέρη

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΑΓΣ ΒΥΖΑΣ συγχαίρουν δημόσια το κ. Θεόδωρο Ζαγοράκη για την εκλογή του στη θέση του προέδρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με δελτίο τύπου το οποίο αναλυτικά αναφέρει και τα κάτωθι:

Η προσωπικότητα, η εμπειρία και οι γνώσεις του πρωταθλητή Ευρώπης – εμβληματικού αρχηγού της Εθνικής μας Ομάδας στο EURO 2004, αποτελούν εχέγγυο για την αναβάθμιση και την πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα.

Η διοίκηση του Βύζα αισθάνεται επίσης την υποχρέωση να συγχαρεί τον πρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων δυτικής Αττικής (Ε.Π.Σ.Δ.Α.) κ. Κλέαρχο Τζαφέρη για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Η εκλογή του κ. Τζαφέρη στο κυρίαρχο όργανο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί τιμή για τον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην πολύπαθη περιοχή της δυτικής Αττικής.

Ευελπιστούμε η παρουσία του να βοηθήσει σημαντικά ως προς την ανάδειξη των προβλημάτων και την στήριξη των ερασιτεχνικών ομάδων της δυτικής Αττικής, που αν μη τι άλλο επιβάλλεται να αποτελέσουν τον «αιμοδότη» των επαγγελματικών ομάδων του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Καλή επιτυχία στο έργο του νέου προέδρου αλλά και στα μέλη της νέας Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Ιωάννα Ρήγα
Ο Γ. Γραμματέας Αντ. Υψηλάντης

Παρόμοια άρθρα

Back to top button