Συχαρητήρια Δημάρχου για τη θεατρική παράσταση “Η Αδιάκριτη”

Στην θεατρική σκηνή του «Γαλαξία» στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Μεγαρέων, στα Πλακάκια, από το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, τα μέλη της Θεατρικής ομάδας “ΠΕΡΙΑΚΤΟΣ”, έδωσαν σειρά παραστάσεων με ελεύθερη είσοδο του εξαιρετικού έργου της αστυνομικής κωμωδίας “Η Αδιάκριτη”, που έχει γράψει ο Τζάκ Ποπλοϊετ, σε σκηνοθεσία της Γαβριέλλας Τριανταφύλλου.
Τους ρόλους ερμήνευσαν μοναδικά οι συμπολίτες Ντίνα Ψύρρα, Μάκης Πάνος, Βούλα Μαργέτη, Δημήτρης Μπούκης, Παναγιώτης Τσακιρόπουλος, Βιβή Μπόρα, Νίκος Τόλης (Θάνος Βουτούρας), Εύη Χατζηπολυχρόνη, επιμέλεια σκηνικών Καλυψώ Αντύπα, κατασκευή και τοποθέτηση σκηνικών Δημήτρης Μπούκης, επιμέλεια προγράμματος και αφίσσας Νικολέττα Μηλιώνη, εικαστικά Δέσποινα Μπούκη μουσική επιμέλεια και ηχητικά Σπύρου Κρεμύδα.
Η αίθουσα σε όλες τις παραστάσεις ήταν γεμάτη και οι πρωταγωνιστές εισέπραξαν το ενθουσιώδες και θερμό χειροκρότημα των θεατών.
Την παράσταση παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης το βράδυ της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου, ο οποίος επί σκηνής ενθουσιασμένος, χαρούμενος και συγκινημένος στο τέλος μίλησε με θερμά λόγια συγχαίροντας άπαντες.

Μιλώντας ακολούθως στα ΜΜΕ δήλωσε:
«Είναι εξαιρετική η τιμή για τα Μέγαρα και για το Δήμο μας, που διαθέτει αυτήν την κυψέλη πολιτισμού, όλα τα παιδιά, που απαρτίζουν τον ερασιτεχνικό θίασο “ΠΕΡΙΑΚΤΟΣ”.
Για ακόμη μία φορά όλοι οι συντελεστές του έργου ερμήνευσαν τους ρόλους τους στην “Αδιάκριτη” με ιδιαίτερα όμορφο τρόπο κι εκπληκτική επιτυχία και δίκαια καταχειροκροτήθηκαν.
Εξέφρασα σε όλους τους συντελεστές της παράστασης, στον καθένα και στην κάθε μία ξεχωριστά και στην σκηνοθέτιδα Γαβριέλλα Τριανταφύλλου τα θερμά μου συγχαρητήρια και την πλήρη ευαρέσκειά μου κι επιθυμώ από καρδιάς να τους επαινέσω δημόσια όλους.
Εύχομαι να έχουν υγεία και δύναμη για να συνεχίσουν το δημιουργικό τους έργο και να περάσουν καλά όλες τις γιορτές.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button