Στη ΝΕΜ ο έμπειρος Απόλλωνας Τσόχλας

ΝΕΜ « Έλα Απόλλωνα, έλα πάρε τη... φλόγα. Μ' ακούς;»

Ανακοίνωση, με ιδιαίτερο ύφος, της ομάδας καλαθοσφαίρισης Νεανική Εστία Μεγαρίδος, αναφέρει:
Στη NEM BC Arena παρουσιάζουμε, κατά τη φιλοξενία των προσκεκλημένων μας, μία δική μας, ιδιαίτερη μπασκετική ατμόσφαιρα, χωρίς τα κλασσικά τραγούδια εμπνευσμένα από τα γήπεδα του NBA, αλλά κυρίως με ελληνική μουσική. Και οι φιλοξενούμενοι αλλά και ο κόσμος δείχνουν να διασκεδάζουν και να το απολαμβάνουν καθόλη τη διάρκεια της παρουσίας τους στη NEM BC Arena.

Από φέτος στη Θεοδωρίδου, στον Μαζωνάκη και στον Ρέμο, που «παίζουν» πολύ, θα προστεθεί και ο Κώστας Μπίγαλης με «του Αιγαίου τα Blues» για χάρη του δικού μας, πλέον, Απόλλωνα! Του Απόλλωνα Τσόχλα!

Η εξαιρετικά ποιοτική αυτή νέα προσθήκη στο roster θα προσδώσει μια σιγουριά στην απόφαση, που την επιζητούσε διακαώς το staff.

Ο νέος αθλητής της ομάδας μας είναι 40 χρονών, έχει ύψος 1,88 και αγωνίζεται στη θέση του point guard. Αποτελεί έναν εκ των εμπειρότερων αθλητών των εθνικών κατηγοριών, έχοντας αγωνιστεί για χρόνια στην Basket League με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, όντας μάλιστα και αρχηγός στα τελευταία χρόνια της παρουσίας του στους Θεσσαλονικείς. Ακολούθησε η παρουσία του στον Ολυμπιακό Β’, με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Basket League. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε με τον Τρίτωνα, με τον οποίο διεκδίκησε στους τελικούς την άνοδο στην Basket League, ενώ ένα χρόνο αργότερα διεκδίκησε ξανά την άνοδο με το Ψυχικό.

Καλωσορίζουμε τον Απόλλωνα στα Μέγαρα και του ευχόμαστε όπως ο θεός Απόλλωνας, έτσι και αυτός να μας… φωτίσει με τις ικανότητες του και τη μπασκετική του λύρα…

Παρόμοια άρθρα

Back to top button