Συνέντευξη Τύπου Γ. Μπερδελή για το ηλιοθερμικό πάρκο

Συνέντευξη Τύπου σχετικά με τη δημιουργία ηλιοθερμικού πάρκου στη θέση Μπότσικα παραχώρησε ο Γιώργος Μπερδελής το απόγευμα της Δευτέρας.

Αφού άσκησε κριτική στη διοίκηση σχετικά με τους χειρισμούς της πάνω στο θέμα, αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν για τη δημιουργία του έργου.

 

Η κριτική του αφορούσε στην κρυφή συμφωνία διοίκησηςεταιρείας, όπως είχε αναφέρει σε παλιότερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο κος Μπερδελής τόνισε ότι τα λεγόμενα του δημάρχου ταυτίζονται με αυτά της εταιρείας, παρουσιάζοντας ως απόδειξη τη διαφήμιση που δημοσιοποίησε η εταιρεία για τη συνεργασία.

 

Επιπλέον, αναφέρθηκε στα λειτουργικά προβλήματα της δημιουργίας του έργου, ασκώντας πάλι κριτική στη διοίκηση Μαρινάκη, που, όπως λέει, έχει άγνοια του θέματος. Αν και η έκταση Μπότσικα είναι συνολικά 4.872 στρέμματα, η ωφέλιμη είναι μόνο 400 – 500 στρέμματα, σύμφωνα με πρόχειρο υπολογισμό του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης, καθώς σ’ αυτή περιλαμβάνονται ιδιοκτησίες, πεδίο βολής, μοναστήρι, δασική και αναδασωτέα περιοχή.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button