Συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο Μεγάρων – Πέμπτη 22/1/2015

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το τοπικό συμβούλιο Μεγάρων την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 8:30 μ.μ. Ανάμεσα στα θέματα ημερήσιας διάταξης, η αποστολή ψηφίσματος διαμαρτυρίας για την ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή μας. 

 

 

 

 

Ημερήσια διάταξη:

 

  • Ψήφισμα διαμαρτυρίας για την ελλιπή αστυνόμευση και αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή μας.
  • Προτάσεις σημείων εντός οδικού δικτύου της πόλεως των Μεγάρων για δημιουργία νέων διαβάσεων πεζών με διαγράμμιση επί του οδοστρώματος για αναβάθμιση της οδικής ασφάλειας.
  • Τοποθέτηση ελαστικών ταπήτων στις διαβάσεις του ΟΣΕ εντός της πόλεως των Μεγάρων.
  • Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας IV: Επιχειρήσεις μαζικής εστίασης – πλήρους γεύματος “Οβελιστήριο” ιδιοκτησίας Μουρτζούκου Γεωργίου του Δημητρίου, που θα λειτουργήσει στα Μέγαρα επί της οδού Αλεποχωρίου, στο Ο.Τ. Γ369 του δήμου Μεγαρέων.
  • Χορήγηση προέγκρισης ίδρυσης καταστήματος κατηγορίας ΙΙΙ: “Παντοπωλείο” ιδιοκτησίας Γκοσδή Αθανασίου του Κων/νου, που θα λειτουργήσει επί της οδού Χρ. Μωραϊτου 51 και Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στο Ο.Τ. 125, του δήμου Μεγαρέων.
  • Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων χρονικής διάρκειας αορίστου χρόνου με απλά μηχανικά μέσα και παράταση ωραρίου για το έτος 2015, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατηγορίας IV-“Καφετέρια” εντός ξενοδοχείου με διακριτικό τίτλο “ΚΙΝΕΤΤΑ BEACH” ιδιοκτησίας της “Παραλιακά ξενοδοχεία – Ξενοδοχειακές Επιχειρήσεις Α.Ε. ΚΙΝΕΤΤΑ BEACH” με νόμιμο εκπρόσωπο την Ευγενία Ραδοπούλου του Μιλτιάδη, που βρίσκεται στο 57ο χιλ. ΠΕΟΑΚ Κινέττας του δήμου Μεγαρέων.
  • Ανανέωση άδειας χρήσης μουσικής – μουσικών οργάνων χρονικής διάρκειας αορίστου χρόνου με απλά μηχανικά μέσα και παράταση ωραρίου για το έτος 2015, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατηγορίας IV- “Ταβέρνα”  ιδιοκτησίας Κόμπουλη Νικόλαου του Αναστασίου που λειτουργεί στη θέση Αγ. Νικόλαος Πάχης του δήμου Μεγαρέων.
  • Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων με απλά μηχανικά μέσα για το έτος 2015, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατηγορίας IV- “Εστιατόριο – καφετέρια” με διακριτικό τίτλο “Ελαιόλαδο” ιδιοκτησίας Σαμούρη Γεώργιου του Νικολάου που λειτουργεί στη πλατεία Βας. Φρειδερίκης και Σαρανταπόρου του δήμου Μεγαρέων.
  • Παράταση ωραρίου λειτουργίας μουσικής – μουσικών οργάνων με απλά μηχανικά μέσα για το έτος 2015, για το κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος κατηγορίας IV- “Καφετέρια” με διακριτικό τίτλο “Deza vu cafe” ιδιοκτησίας Γάλλου Ανθούλας του Ιωάννη που λειτουργεί στην Πάχη του δήμου Μεγαρέων.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button