Συνάντηση του κ. Γρηγόρη Σταμούλη με τον Δήμαρχο Πάτρας κ. Κώστα Πελετίδη

Την Τρίτη 8 Μαρτίου, ώρα 11 το πρωί ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης δέχθηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο της πόλης μας τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, ο οποίος συνοδευόταν από την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κα Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και τον υπεύθυνο του Γραφείου Τύπου του Δήμου Πατρέων κ. Στάθη Κεραμιδά.

 

Η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη και σε αυτήν παραβρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μειοψηφίας του Δήμου Μεγαρέων κ. Αντώνης Χοροζάνης.

 

Στη συζήτηση που ακολούθησε  Δήμαρχος Πατρέων ενημέρωσε τον κ. Σταμούλη ότι ο Δήμος Πάτρας προγραμματίζει την διοργάνωση  πεζοπορίας  την  Κυριακή  3η Απριλίου με αφετηρία την Πάτρα και τελικό προορισμό την Βουλή των Ελλήνων στο Σύνταγμα στην Αθήνα την Κυριακή 10 Απριλίου , με την οργάνωση εκδηλώσεων ενδιάμεσα σε διάφορες πόλεις στη διαδρομή από Πάτρα προς Αθήνα,  με σκοπό την ενημέρωση , την ευαισθητοποίηση και την κινητοποίηση των πολιτών,  σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος και ιδιαίτερα την ΑΝΕΡΓΙΑ που μαστίζει τους νέους.

 

Ζήτησε λοιπόν από το Δήμαρχο κ. Σταμούλη τη διάθεση κάποιου καταλύματος,  στην προκειμένη περίπτωση την αίθουσα του  Κλειστού  Γυμναστηρίου,  για την φιλοξενία και τη διανυκτέρευση των ανθρώπων,  οι οποίοι θα φτάσουν στα Μέγαρα το βράδυ της Τετάρτης 6ης Απριλίου,  περπατώντας  προς την Αθήνα κι αν υπάρχει περίπτωση να διοργανωθεί με τη συμμετοχή του Δήμου και τοπικών φορέων σχετική εκδήλωση με ομιλίες κλπ .

 

Ο κ. Σταμούλης ανταποκρίθηκε θετικά στις σκέψεις και απόψεις του Δημάρχου Πατρέων και οι λεπτομέρειες και το πλήρες πρόγραμμα της συγκεκριμένης δράσης  θα ρυθμιστούν σύντομα και θα υπάρξει ενημέρωση των πολιτών έγκαιρα.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button