Συνάντηση Καταστηματαρχών Εστίασης Μεγάρων με τους βουλευτές της ΝΔ Α. Μπούρα και Γ. Βλάχο

Με τον βουλευτή Αττικής και Γ.Γ. της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ., Αθανάσιο Μπούρα, και τον βουλευτή Αττικής, Γιώργο Βλάχο, συναντήθηκαν εκπρόσωποι του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης Μεγάρων, στο πλαίσιο επαφών του συλλόγου, με σκοπό τη συζήτηση για θέματα του κλάδου.

Οι 3 εκπρόσωποι του συλλόγου, Γιάννης Μουρτζούκος, Θωμάς Μπούρης και Μιχάλης Μανώλης, παρουσία του γραμματέα της τοπικής οργάνωσης της Ν.Δ. και υπεύθυνου στρατηγικού σχεδιασμού ΝΟΔΕ Δυτικής Αττικής, Κώστα Κολιαλή, συζήτησαν με τους δυο βουλευτές για τα προβλήματα του κλάδου και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί λόγω της οικονομικής κρίσης.

vouli_katastim1

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συνεργασίας, αφού αναγνωρίστηκε η προσφορά των καταστημάτων στην τοπική κοινωνία και την τοπική οικονομία, ενώ τονίστηκε η ανάγκη συνεργασίας και εποικοδομητικού διαλόγου της πολιτείας με τους καταστηματάρχες. Παράλληλα, παρουσιάστηκαν οι θέσεις, οι στόχοι και το πλαίσιο δράσης του συλλόγου, με έμφαση στην υλοποίηση προτάσεων για την αναζωογόνηση της τοπικής αγοράς. Τέλος οι καταστηματάρχες δεσμεύτηκαν πως θα κάνουν τις απαραίτητες κινήσεις μέσω των οποίων θα επιτευχθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, πελατών και μη.

vouli_katastim2

Παρόμοια άρθρα

Back to top button