Συλλογή βασικών ειδών & τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τα σχολεία Μεγάρων και Ν. Περάμου

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μεγαρέων από την Παρασκευή 6 μέχρι την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε συλλογή βασικών ειδών & τροφίμων από τα σχολεία των Μεγάρων και της Νέας Περάμου, προκειμένου να αποσταλούν στις ακριτικές περιοχές της Ελλάδας, όπου καταφθάνουν πρόσφυγες καθημερινά.

 

Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μεγαρέων Κα Ελένη Ρήγα, Δημοτική Σύμβουλος, για το θέμα αυτό δήλωσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στο να μαζευτούν όλα αυτά τα βασικά είδη πρώτης ανάγκης, για να αποσταλούν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Μυτιλήνης. Μέσα σε 5 ημέρες μαζεύτηκαν σχεδόν δύο φορτηγά πράγματα! Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους Διευθυντές των σχολείων που συνέβαλαν στην κοινοποίηση του εγγράφου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου μας. 

 

Τις ευχαριστίες μου επίσης θέλω να εκφράσω στον Κ. Φωτίου Σταύρο, Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, ο οποίος μας βοήθησε με την υπηρεσία του στη μεταφορά των παραπάνω ειδών από τη Ν. Πέραμο στα Μέγαρα.

 

Τέλος, οφείλω να ευχαριστήσω την εθελοντική ομάδα "Σώμα Έρευνας & Διάσωσης" και ιδιαίτερα τον Κ. Ανδρέα Σουριτζίδη για την άμεση ανταπόκρισή τους, όταν τους ζητήσαμε τη συνδρομή τους μετά από την τεράστια ανταπόκριση των συμπολιτών μας σε Μέγαρα και Ν. Πέραμο.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button