Συλλογή τροφίμων & ρουχισμού από την Δημοτική Επιτροπή Παιδείας

Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μεγαρέων πραγματοποιήθηκε για ακόμη μία φορά συλλογή τροφίμων & ρουχισμού, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο της Κιβωτού του Κόσμου, η οποία στηρίζει εγκαταλελειμμένα και ορφανά παιδιά, τόσο στην Αθήνα όσο και στην Χίο.

 

Η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μεγαρέων Κα Ελένη Ρήγα, Δημοτική Σύμβουλος, για το θέμα αυτό δήλωσε:

«Θα ήθελα για ακόμη μία φορά να ευχαριστήσω όλους όσους συνέβαλαν στο να μαζευτούν όλα αυτά τα βασικά είδη, ώστε να ενισχυθεί το έργο του πατέρα Αντωνίου στην Κιβωτό του Κόσμου.

 

Επίσης, οφείλω να ευχαριστήσω την εθελοντική ομάδα “Σώμα Έρευνας & Διάσωσης” και ιδιαίτερα τον Κ. Ανδρέα Σουριτζίδη για την διάθεση δύο αυτοκινήτων της ομάδας καθώς και για την βοήθειά τους στην μεταφορά των πραγμάτων στην έδρα της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό.»

 

Οι υπεύθυνοι της “Κιβωτού του κόσμου” με επιστολή τους στο Δήμο Μεγάρων εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες. Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

«Αξιότιμοι συμπαραστάτες,

Με μεγάλη χαρά δεχθήκαμε από εσάς τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια και παπούτσια, για την ενίσχυση του έργου μας.

 

Τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», όπως ξέρετε προέρχονται από πολύ φτωχές και δύσμοιρες οικογένειες και περιμένουν τα πάντα από εμάς. Το φαγητό τους, τα ενδύματά τους, τα υποδήματά τους, τα σχολικά τους εφόδια, ο γιατρός και τα φάρμακά τους, τα πάντα παρέχονται από εμάς, εκείνα δεν έχουν τίποτα άλλο παρά μόνο την Κιβωτό και τη δική σας αγάπη.

 

Είμαστε σε μία συνεχή προσπάθεια βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης των παιδιών και σε αυτό έχετε συμβάλλει με τον τρόπο σας θετικά.

 

Παρακαλώ δεχθείτε ένα μεγάλο, θερμό ευχαριστώ από όλους εμάς εδώ στην «Κιβωτό του Κόσμου» προς όλους σας για τα ευγενικά σας συναισθήματα και τον ανθρωπισμό σας προς το απροστάτευτο παιδί.

 

Καθώς η «Κιβωτός του Κόσμου» βρίσκεται σε μια συνεχή αναζήτηση πόρων ελπίζουμε να συνεχίσουμε να έχουμε τη συμπαράστασή σας.

 

Ο Θεός να έχει καλά εσάς και τους οικείους σας.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button