Σύλληψη 27χρονου για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων στα Μέγαρα

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/2/2015) συνελήφθη στην περιοχή των Μεγάρων 27χρονος αλλοδαπός που διακινούσε λαθραία τσιγάρα. Οι άνδρες του Α.Τ. Μεγάρων, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και του παρεμπορίου συνέλαβαν τον 27χρονο Πακιστανό  στην οικία που είχε νοικιάσει στα Μέγαρα, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν 5.000 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

 

Τα τσιγάρα είχαν εισαχθεί παράνομα και προορίζονταν για τις λαϊκές αγορές των Μεγάρων και της Νέας Περάμου σύμφωνα  με την κατάθεση του 27χρονου.

 

Την επιχείρηση συντόνισε ο διοικητής Αστυνόμος Α' Θεοχάρης Κουμνιώτης. Τα λαθραία πακέτα τσιγάρων θα σταλούν στο Α' Τελωνείο Ελευσίνας προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο οι οποίοι υπολογίζονται κοντά στις 20.000 ευρώ. Σε βάρος του 27χρονου συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου “Περι Τελωνειακού Κώδικα” και οδηγήθηκε σήμερα το πρωί (25/2) στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών όπου ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκε ελεύθερος.

 

 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button