Συλλυπητήριο μήνυμα του Γ. Μπερδελή για το θάνατο του Ν. Ανδρουλάκη

Υπάρχουν  άνθρωποι που έχουν μάθει να αγωνίζονται, να ανοίγουν δρόμο και να οδηγούν μπροστά.

 

Υπάρχουν άνθρωποι με ανοιχτό μυαλό, άνθρωποι που βλέπουν μακριά.

 

Όλα τα παραπάνω τα είχε ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο τ. Δήμαρχος της Νέας Περάμου που εντελώς απρόσμενα έφυγε από κοντά μας.

 

Ένας σπάνιος άνθρωπος, αγωνιστής της Δημοκρατίας που υπηρέτησε πιστά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, δίνοντας με το έργο του μεγάλη αίγλη στην Νέα Πέραμο.

 

«Αγωνίζομαι, Συμμερίζομαι, Συμπάσχω, Προσφέρω» ήταν οι αξίες του, αξίες  που αναγνωρίστηκαν από τους συνδημότες μας στη Νέα Πέραμο, οι οποίοι τον τίμησαν εκλέγοντάς τον επί 18 συνεχή χρόνια δήμαρχο.

 

Γνωρίζοντας προσωπικά τον αείμνηστο Νίκο Ανδρουλάκη, είχα διαπιστώσει πως κατά την διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος, δούλευε πάντοτε αθόρυβα, προσφέροντας ότι περισσότερο μπορούσε με ειλικρίνεια και συνέπεια, καταφέρνοντας με διακριτικό τρόπο να βρίσκει λύση σε κάθε πρόβλημα που απασχολούσε τους πολίτες της Νέας Περάμου.

 

Πάντα υπεύθυνος ως δήμαρχος, ήταν εκτός από πολιτικός, ο ανεκτίμητος φίλος όλων στη Νέα Πέραμο, ακόμη και των πολιτικών του αντιπάλων.

 

Προσωπικά θεωρώ προνομιούχους όλους όσους πορεύτηκαν στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη, αφού είχαν την τύχη να μάθουν πολλά, κατανοώντας κυρίως πως η πολιτική εκτός από τέχνη του εφικτού, είναι και τέχνη της διεκδίκησης.  

 

Έχοντας την τιμή να συνεργαστώ μαζί του από τα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης στον ενιαίο Δήμο Μεγαρέων μετά την εφαρμογή του «Καλλικράτη» και την συνένωση των Δήμων Μεγάρων και Νέας Περάμου, πιστεύω ακράδαντα ότι το ήθος και η αξιοπρέπεια στην πορεία του Νίκου Ανδρουλάκη στα κοινά θα είναι «φάρος» για όλους εμάς που ασχολούμαστε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

 

Με σεβασμό στη μνήμη του, εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του. 

Παρόμοια άρθρα

Back to top button