Συγχαρητήρια του Δημάρχου κ. Γρ. Σταμούλη για την εκδήλωση της «Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών»

Την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015, στην Κεντρική Πλατεία των Μεγάρων, έλαβε χώρα μία σπουδαία εκδήλωση στο πλαίσιο της «Παγκόσμιας Ημέρας εξάλειψης της βίας κατά των Γυναικών».

 

Ήταν μία πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Μεγαρέων, σε συνεργασία με τα μέλη της “Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων” και τη συμμετοχή ομάδας «μαθητών του 2ου Λυκείου Μεγάρων» και μελών της «Θεατρικής ομάδας του Δημοτικού Θεάτρου Μεγάρων».

 

Τα δρώμενα ήταν πραγματικά εκπληκτικά και εντυπωσίασαν όλους όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση και ο Δήμαρχος Μεγαρέων κ. Γρηγόρης Σταμούλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας των δύο φύλων για την πρωτοβουλία τους και να συγχαρώ τις μαθήτριες του 2ου Λυκείου Μεγάρων για τη συμμετοχή τους και όλα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας του Δημοτικού μας Θεάτρου που με τα εντυπωσιακά δρώμενα έστειλαν ξεκάθαρα το μήνυμα για την εξάλειψη της βίας κατά των Γυναικών.

 

Ακόμη μία φορά ιδιαίτερα θέλω ολόψυχα να συγχαρώ δημόσια την νεαρή και ταλαντούχα Σκηνοθέτιδα Ευγενία Σάλτα, που είχε την καλλιτεχνική επιμέλεια  στα δρώμενα και που βρίσκει πάντα ιδέες πρωτοποριακές  και καινοτόμες εντυπωσιάζοντας το κοινό.

 

Σε κάθε περίπτωση θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της Διοίκησης του Δήμου όλες και όλους όσους ασχολήθηκαν με την συγκεκριμένη δράση.»

Παρόμοια άρθρα

Back to top button