ΣΓ Μεγάρων: 2 μετάλλια στο Κύπελλο Ταεκβοντο και βραβεύσεις από τον Δήμο

Από τις 21-23 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Στάδιο Πάλης πραγματοποιήθηκε το Κύπελλο Ταεκβοντο ‘ Γ.ΒΟΛΑΡΗΣ’ με 1400 συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες. Ο σύλλογος είχε οκτώ συμμετοχές
και κατάφερε να κατακτήσει δύο μετάλλια ένα χρυσό και ένα χάλκινο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Οικονομοπούλου Μαρία και το χάλκινο το κατέκτησε ο Στραβουδούλης Ηλίας. Οι υπόλοιποι αθλητές και αθλήτριες κατάφεραν να κάνουν κάποιες νίκες φτάνοντας λίγο πριν το βάθρο δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό οι οποίοι είναι οι εξής: Χρήστου Αγάπη, Λάμψας Σταμάτης, Μαντζουράνη Αθηνά, Χρήστου Θεώνη, Κατσάμπας Βασίλης και Σαργιέντης Ανδρέας.

Οι προπονητές του συλλόγου Στρατούρης Χρήστος (5ο dan) και Κούρσος Μελέτης (7ο dan), (διπλωματούχοι προπονητές από την Γ.Γ. Αθλητισμού), συγχαίρουν όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες τους και τις διακρίσεις τους και είναι υπερήφανοι για το αγωνιστικό τους δυναμικό.

Βραβεύσεις αθλητών του Συλλόγου από τον Δήμο

Την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Μεγαρέων βράβευση όλων των αθλητών/τριων – μαθητών/τριων που είχαν διακρίσεις σεΠανελλήνιες και Διεθνής διοργανώσεις το έτος 2017. Από τον σύλλογο βραβεύτηκαν μια αθλήτρια και τρεις αθλητές για τις διακρίσεις τους οι οποίοι είναι οι εξής: Χρήστου Θεώνη, Στραβουδούλης Ηλίας, Καστάνης Γιώργος και Καλλιάς Αλέξανδρος.

Ο σύλλογος ευχαριστεί πολύ τον Δήμο Μεγαρέων και την Αντιδήμαρχο κυρία Ρήγα Ελένη για την πρόσκληση στην πολύ σημαντική εκδήλωση τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button